30.4.14

Σόου του Άδωνη με την εγκυμονούσα Ευγενία...

ÁÑÃÏËÉÄÁ-Ôï «Musical, ÁãÜðç ìïõ!» óôï Íáýðëéï// ï õðïõñãüò õãåßáò Áäùíéò ÃåùñãéÜäçò êáé ç Åõãåíßá Ìáíùëßäïõ.(eurokinissi Âáóßëçò Ðáðáäüðïõëïò )
Η Ευγενία Μανωλίδου, μετά το «μπουμπούκος», πέταξε άλλο μαργαριτάρι! «Αγάπη μου, τo...
ΠΕΔΥ σκίζει»...
Ένα τηλεφώνημα από την εγκυμονούσα σύζυγό του δέχτηκε ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης, κατά τη διάρκεια της συνόδου των υπουργών Υγείας της ΕΕ, που έγινε υπό την προεδρία του.
Σύμφωνα με τον ΒΗΜΑτοδότη, την ώρα που οι υπουργοί συζητούσαν σε μια βαριά ατμόσφαιρα για τις μεταρρυθμίσεις στην Υγεία, το τηλέφωνο του κ. Γεωργιάδη χτύπησε. Ήταν η σύζυγός του κυρία Ευγενία Μανωλίδου, η οποία χωρίς καν να ρωτήσει εάν ενοχλεί του είπε: «Αγάπη μου, χρειάζομαι έναν γυναικολόγο».
Ο κ. Γεωργιάδης πετάγεται από τη θέση του, αφού η εγκυμονούσα σύζυγός του ζητούσε γυναικολόγο, αλλά δεν ήθελε να εγκαταλείψει και την προεδρία της συνόδου της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Αφού ρώτησε και ξαναρώτησε τι πρόβλημα υπήρχε και όταν βεβαιώθηκε ότι δεν ήταν κάτι το επείγον, αποφάσισε να κάνει στους Ευρωπαίους υπουργούς το δικό του... σόου: «Να πάρεις το τριψήφιο τηλέφωνο του ΠΕΔΥ και να κλείσεις ραντεβού και μετά να με ενημερώσεις» είπε στη γυναίκα του και έκλεισε το τηλέφωνο.
Σε δέκα λεπτά η κυρία Μανωλίδου στέλνει στον σύζυγό της ένα SMS: «Αγάπη μου, το ΠΕΔΥ σκίζει. Μου έκλεισαν ραντεβού σε πέντε ημέρες και με γιατρό δίπλα στο σπίτι μας». Και ο κ. Γεωργιάδης συνεχίζει το σόου του: «Κύριοι», είπε στους έκπληκτους υπουργούς Υγείας, «θέλω να σας διαβάσω ένα μήνυμα της συζύγου μου για να δείτε πόσο αποτελεσματικές είναι οι μεταρρυθμίσεις εδώ στην Ελλάδα» και άρχισε να διαβάζει το μήνυμα της Ευγενίας, μεταφράζοντας το «αγάπη μου» σε... dear. 

matrix24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: