1.1.14

"Αν κάτι μου συμβεί, τότε ίσως είναι γραφτό μου"...



Τι είχε πει ο Σούμι, λίγες μέρες πριν το σοβαρό ατύχημα...
 Το 2013 έφυγε, το 2014 ήρθε και ο Μίκαελ Σουμάχερ εξακολουθεί να δίνει μάχη για τη ζωή του. Ο Γερμανός πρώην πιλότος της Formula 1 νοσηλεύεται για τέταρτη μέρα στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο της Γκρενόμπλ μετά το ατύχημα που είχε κάνοντας σκι στις γαλλικές Άλπεις.
 Η...
κατάστασή του παραμένει κρίσιμη, αν και χθες έγινε γνωστό πως παρουσίασε ελαφρά βελτίωση. Τα επόμενα 24ωρα είναι ιδιαίτερα σημαντικά, ενώ πάντα στο πλευρό του είναι η οικογένειά του, από χθες και ο πατέρας του, Ρολφ. Για την Πρωτοχρονιά δεν έχει προγραμματιστεί κάποια ενημέρωση του Τύπου από τους γιατρούς του νοσοκομείου, ωστόσο θα υπάρξει ένα update από τη μάνατζέρ του, Ζαμπίνε Κεμ.

Η προφητική δήλωση του «Σούμι»

Την ίδια ώρα, ο δημοσιογράφος Κάι Έμπελ που πήρε την τελευταία συνέντευξη του Μίχαελ Σουμάχερ λίγες μέρες πριν το σοβαρό του ατύχημα, αποκάλυψε στην Bild την προφητική δήλωση του Γερμανού. «Μιλήσαμε στις 17 Δεκεμβρίου, μια μέρα πριν πάει στις γαλλικές Άλπεις για διακοπές με την οικογένειά του. Ήταν πολύ χαρούμενος και ανυπομονούσε γι’ αυτό», τόνισε, ενώ αποκάλυψε τη συζήτηση που είχε με τον «Σούμι» και το αν είναι εθισμένος στην αδρεναλίνη και την ταχύτητα, με όσους κινδύνους συνεπάγεται αυτό. «Όχι, δεν νομίζω πως ήταν κάτι τέτοιο και δεν ήθελε να τον βλέπουν έτσι. Ήξερε τα όριά του, είτε οδηγούσε είτε έκανε σκι. Απλώς τα όριά του ήταν διαφορετικά από ενός απλού ανθρώπου. Όπως κάθε πιλότος της Formula 1, είχε διαφορετική σχέση με την ταχύτητα. Μου είπε πως ποτέ δεν βγαίνει από τα όριά του. Κάποτε μου είχε πει πως πιστεύει στη μοίρα. ‘Δεν μπορώ να μην κάνω κάποια πράγματα από το φόβο πως μπορεί να πάθω κάτι. Αν κάτι μου συμβεί, τότε ίσως είναι γραφτό μου’, μου είχε πει», τόνισε.

 sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: