1.1.14

Αισιοδοξία Παπούλια αλλά και «μύδροι» για τη διαφθορά ...



Αισιόδοξος ότι, το 2014 θα είναι μία καλύτερη χρονιά εμφανίστηκε ο Κάρολος Παπούλιας ενώ αίσθηση προκάλεσε η προτροπή του στον υπουργό Δικαιοσύνης.
Σε συνομιλία του με...
τους δημοσιογράφους μετά την καθιερωμένη υποβολή των ευχών για το νέο έτος στο προεδρικό μέγαρο εκτίμησε ότι, η Ελλάδα θα έχει μια καλή Προεδρία της ΕΕ.

Επίσης προέβλεψε πως μερικά πράγματα θα πάνε καλύτερα φέτος ενώ εξέφρασε την ελπίδα ότι, η χώρα θα βγει φέτος στις αγορές.

Ερωτηθείς αν εμφανίστηκε αισιόδοξος και ο υπουργός Οικονομικών στη μεταξύ τους συνομιλία, είπε πως ο κ. Στουρνάρας «έχει μια αισιοδοξία μαχητική».

«Κάθε μαχόμενος είναι αισιόδοξος ότι το αύριο θα είναι καλύτερο. Σε αυτούς συγκαταλέγομαι και εγώ. Πιστεύω ότι το αύριο θα είναι καλύτερο. Μιας συγκρατημένης αισιοδοξίας, για να μην απογοητευόμαστε», δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας.

Κατά τα άλλα ο κ. Παπούλιας εκτίμησε ότι, τα πολιτικά πράγματα θα είναι ήρεμα το 2014 ενώ τόνισε πως θα πρέπει να καταπολεμηθούν τα φαινόμενα διαφθοράς που ταλανίζουν την πολιτική ζωή του Τόπου. Αίσθηση προκάλεσε, εξάλλου, η προτροπή του στον υπουργό Δικαιοσύνης σχετικά με τις μίζες και τα φαινόμενα διαφθοράς. «Δηλαδή πρέπει να παίρνεις κεφάλια», σημείωσε χαρακτηριστικά.

«Γι’ αυτό συγχάρηκα και τον υπουργό Δικαιοσύνης, αλλά και τους ανώτατους δικαστικούς, γιατί για μένα ήταν αποκρουστικό ότι αθώωσαν όλους αυτούς για το Χρηματιστήριο. Βέβαια ήταν απόφαση της Δικαιοσύνης, αλλά νομίζω ότι στη δεύτερη φάση…».

matrix24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: