31.12.13

Ο Στουρνάρας μάς εμπαίζει ή μας απειλεί;...

"Πήγαμε καλύτερα του αναμενόμενου το 2013 και πιστεύω απόλυτα ότι το ίδιο θα συμβεί και το 2014", δήλωσε ο υπουργός Οικονομικών Γιάννης Στουρνάρας, εξερχόμενος του Μεγάρου Μαξίμου, όπου...
πραγματοποιήθηκε σύσκεψη υπό τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά.

Αν κρίνουμε από το ότι πήγαμε καλύτερα του αναμενομένου, θα πρέπει να θεωρήσουμε ότι ο υπουργός Οικονομικών μας εμπαίζει. Αλλά, αφού μας λέει ότι το ίδιο θα συμβεί και το 2014, μάλλον μας απειλεί.

«Η αρχή του χρόνου βρίσκει την Ελλάδα στην προεδρία της Ευρωπαϊκής Ένωσης, με πρωτογενές πλεόνασμα και ανάκαμψη», ανέφερε ο υπουργός Οικονομικών, προσθέτοντας ότι «ένα μεγάλο στοίχημα είναι η δυνατότητα να βγούμε στις αγορές».

Στο επίκεντρο της κυβερνητικής σύσκεψης ήταν η ανάληψη της προεδρίας της ΕΕ από την Ελλάδα, καθώς και η επικείμενη έλευση της τρόικας με αρκετά κρίσιμα ζητήματα να παραμένουν ανοιχτά.

Στη σύσκεψη συμμετείχαν, μεταξύ άλλων, ο Γ. Στουρνάρας, ο Χρ. Σταϊκούρας και Γ. Μαυραγάνης από το υπουργείο Οικονομικών, ο Κ. Χατζηδάκης, ο Ν. Μηταράκης και Θ. Σκορδάς από το υπουργείο Ανάπτυξης, ο Ι. Μιχελάκης και Λ. Γρηγοράκης από το υπουργείο Εσωτερικών, ο υπουργός Εργασίας Γ. Βρούτσης. Ο υπουργός Εργασίας ανακοίνωσε την καταβολή του ΕΚΑΣ σε άτομα με βαριά αναπηρία ανεξαρτήτως ορίου ηλικίας από το 2014...
left.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: