29.3.12

Παραιτείται από τον ΟΛΘ ο Αγγελούδης...


Την παραίτησή του από τις θέσεις του προέδρου και διευθύνοντος συμβούλου του ΟΛΘ, ανακοίνωσε ο Στέλιος Αγγελούδης, ο οποίος πολύ πρόσφατα και μετά την εκλογή του ... Ευάγγελου Βενιζέλου στην προεδρεία του ΠΑΣΟΚ, ανέλαβε υπεύθυνος πολιτικού σχεδιασμού του κόμματος.

Ο κ.Αγγελούδης, απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων, δήλωσε ρητά και κατηγορηματικά πως δεν πρόκειται να θέσει υποψηφιότητα για βουλευτής, ενώ επίσης κατηγορηματικά είπε ότι δεν μπορεί να συνδυαστεί η παραμονή του στο Λιμάνι με τα καθήκοντα που έχει αναλάβει στο ΠΑΣΟΚ.

Συμπλήρωσε, ότι την παραίτησή του θα την υποβάλλει στο δσ ή στο βασικό μέτοχο, μέσα στο επόμενο 15νθημερο το αργότερο και η αποχώρησή του από τον ΟΛΘ θα γίνει αφού δοθεί η σχετική έγκριση από την τακτική ή από έκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων.

Ο υπό παραίτηση πρόεδρος άμεσα λοιπόν θα κινήσει τις διαδικασίες αντικατάστασής του, ενώ η διετής και πολύ παραγωγική θητεία του στον ΟΛΘ, αναμένει ότι θα έχει κλείσει μέχρι τα τέλη Μαϊου.

Βεβαίως, για την παραμονή του νέου πρόεδρου και διευθύνοντος συμβούλου, δεν μπορούν να γίνουν προβλέψεις, αφού βρίσκεται σε εξέλιξη η περαιτέρω ιδιωτικοποίηση του ΟΛΘ με την είσοδο στρατηγικού επενδυτή.

Δεν υπάρχουν σχόλια: