1.7.11

Η "συμμορία των 4" μετράει κέρδη και απώλειες...


kourdistoportocali
Βαγγέλης Βενιζέλος> Πολλοί είναι εκείνοι που υποστηρίζουν πως ο Παπανδρέου «παρέδωσε» στον Βενιζέλο, τα χρίσμα της διαδοχής. Άλλοι τόσοι είναι κι εκείνοι που πιστεύουν ότι ο Βενιζέλος, παρότι δεινός ρήτορας, βρίσκεται ήδη στη καρδιά της κόλασης μιας χώρας που πηγαίνει με χίλια να συναντήσει τη χρεοκοπία.

Οι ...

Αγανακτισμένοι ποτέ δεν θα ξεχάσουν τους δυο υπουργούς Οικονομικών που εξαθλίωσαν τις ζωές τους, υπογράφοντας Μνημόνιο και Μεσοπρόθεσμο.

Μιχ. Χρυσοχοίδης> Ο Χρήστος Παπουτσής που θα μπορούσε να είναι το outsider της διαδοχής στο ΠΑΣΟΚ, κατάφερε δια μέσω κάποιων ανεγκέφαλων καραβανάδων που μάτωσαν την Αθήνα να κάνει τον έτσι κι αλλιώς πετυχημένο Χρυσοχοίδη να μοιάζει γίγαντας. Ο Χρυσοχοίδης, με σαφώς λιγότερο ξύλο κατάφερε να εξαρθρώσει-κατά κάποιο τρόπο-τη «17 ΝΟΕΜΒΡΗ». Τώρα δεν έχει παρά να εξαρθρώσει και τον Βενιζέλο.

Ανδ. Λοβέρδος> Ο Λοβέρδος εκμεταλλευόμενος τα υποκριτικά του προσόντα και αντιγράφοντας τον Γιάννη Φέρτη,-ειδικά όταν ρίχνει το σακάκι στον ώμο για να λιγουρεύει τις πολιτικές συντάκτριες που είναι και λίγο ψιλοταγάρια- από σκιά του Βενιζέλου, έγινε αυτόφωτο είδωλο. Το πόσο ψηλά θα φτάσει εξαρτάται από τους Ρέλους που θα προκαλέσει με το στυλάκι του.

Γιάννης Ραγκούσης> Ο Παπανδρέου θέλοντας να τον πριονίσει-ο Γιώργος ξέρει το γιατί-τον έριξε στην άσφαλτο των εργολάβων. Πιθανόν μ αυτή τη μετάθεση να τον διέσωσε. Ο Ραγκούσης που φροντίζει να διαχωρίζει τη θέση του από τη σκοτεινή πλευρά της μεταπολίτευσης και να ζητά επιτακτικά την φορολόγηση των πολιτικών λαμόγιων που τα αρπάξανε, αφήνει στο υποσυνείδητο του πολίτη την αίσθηση πως υπάρχουν και κάποιοι πολιτικοί που δεν υπερασπίζονται τη φάρα τους. Αρκεί να μείνει μακριά από τα σαλόνια και τις βίλες των νταβατζήδων.

Υ.Γ> Αναρωτιέμαι γιατί ο Χρήστος Παπουτσής δεν βγαίνει να ζητήσει μια συγνώμη για το αναίτιο μακελειό των ΜΑΤατζήδων που αιματοκύλισαν τον κόσμο, τη στιγμή που σε όλα τα ΜΜΕ του πλανήτη η βιαιότητα της αστυνομίας και το παρακράτος είναι πρώτο θέμα.

Κε Παπουτσή, δεν σας αξίζει αυτή η βάναυση συμπεριφορά στον εαυτό σας. Ξανασκεφθείτε το…

Δεν υπάρχουν σχόλια: