3.7.10

Δεν περίμενα να μου τάξει γάμο ο Ant1 ωστόσο συζητάμε για το μετά...


Μόλις πριν από μία εβδομάδα έγινε η πρόταση στην Ράνια Θρασκιά να αναλάβει το πρωινό του Ant1 το καλοκαίρι, όπως αποκάλυψε η ίδια η παρουσιάστρια σε συνέντευξη της στην εκπομπή 12-1 του Σαββάτου στον Flash 96. Όλοι προσπαθούν να μειώσουν τα έξοδα τους σχολιάζει, αλλά αποφάσισαν τελικά να...


υπάρξει καλοκαιρινή ενημέρωση στο κανάλι κάτι που, όπως λέει, πέρα από το ότι θα είναι εκείνη στο τιμόνι της παρουσίασης βρίσκει πολύ σωστό ούτως ή άλλως. Σε ένα τόσο καυτό καλοκαίρι από άποψη επικαιρότητας δεν γίνεται να τελειώνει μία εκπομπή την Παρασκευή να λέει γεια σας και πάλι τον Σεπτέμβρη, αναφέρει χαρακτηριστικά.
Το «Elatte», όπως αποκαλύπτει, θα είναι μια ξεκάθαρα ενημερωτική εκπομπή όταν η επικαιρότητα το επιβάλλει ευελπιστώντας ότι θα υπάρξουν και μέρες μέσα στο καλοκαίρι που θα είναι πιο ήσυχες και θα σηκώνουν και ψυχαγωγία.

Προγραμματισμένα είναι να διαρκέσει έως 28 Σεπτεμβρίου, δεν έχουν κλείσει κάτι συγκεκριμένο για τη συνέχεια, ωστόσο, όπως δηλώνει, οι συζητήσεις γίνονται με πολύ καλή διάθεση και από τις δύο μεριές, η ίδια πάντως αντιμετωπίζει αυτή την τρίμηνη εκπομπή ως ξεχωριστή περίπτωση. «Αν είμαι σε μια σχέση και περνάω καλά δεν περιμένω να μου τάξει γάμο» δηλώνει σχετικά.

Όσον αφορά το πολυσυζητημένο «από το ολότελα καλή κι η Παναγιώταινα» του Γιώργου Παπαδάκη, η Ράνια Θρασκιά σχολιάζει πως ήταν η μόνη που δεν το εξέλαβε αρνητικά γνωρίζοντας πολύ καλά το πόσο την εκτιμά και ότι δεν αναφερόταν στην ίδια. Ούτε και για το «ήπιων τόνων», χαρακτηρισμό που της απέδωσε ο πρωινός παρουσιαστής, δεν σκέφτηκε πως αφήνει εις βάρος της υπονοούμενα και ότι είναι υποτιμητικό καθώς έτσι είναι όντως ο χαρακτήρας της, δεν είναι ο τύπος, εξηγεί, που θα σηκώσει το τόνο της φωνής της και θα τσακωθεί θεωρώντας ότι μπορείς να κάνεις την δουλειά σου χωρίς εντάσεις. «Συνήθως φωνάζεις όταν θες να καλύψεις την αδυναμία σου» πιστεύει χαρακτηριστικά.

Το κουτσομπολιό θα απουσιάζει από τη θεματολογία του Elatte, «δεν μπορώ να μιλάω με τον Ανδρέα Λοβέρδο για το ασφαλιστικό και μετά να σχολιάζω την προσωπική ζωή ανθρώπων» δηλώνει και αναφέρει πως επιθυμία της είναι να υπηρετεί πάντα το είδος της εκπομπής που καλείται να παρουσιάσει με αξιοπρέπεια.

Μαζί της στο «Elatte» που κάνει πρεμιέρα την Δευτέρα θα έχει τον Ντίνο Σιωμόπουλο και όλα τα παιδιά του Καλημέρα Ελλάδα, «την πιο κουρδισμένη ομάδα της τηλεόρασης» αναφέρει και δηλώνει πως δεν θα μπορούσε να κάνει το καλοκαίρι της εκ του ασφαλούς γνωρίζοντας πως ένα σωρό άνθρωποι μένουν χωρίς δουλειά.
enimerosi24

Δεν υπάρχουν σχόλια: