29.1.10

Κόκκαλης: "Μαζί μέχρι το τέλος"...

Ο πρόεδρος των «ερυθρολεύκων» διάβηκε το κατώφλι των εγκαταστάσεων του Ρέντη στη 1 το μεσημέρι και μετά το τέλος της προπόνησης μίλησε στους παίκτες: «Θέλω να ξέρετε ότι η διοίκηση σας στηρίζει. Όλοι μαζί ενωμένοι, διοίκηση, παίκτες και τεχνική ηγεσία μπορούμε να φέρουμε τον Ολυμπιακό ψηλά. Στόχος μας είναι να κάνουμε ότι καλύτερο».

Εντύπωση, όμως, προκάλεσε η δήλωση του: «Μαζί μέχρι το τέλος! Το εννοώ και το επαναλαμβάνω. Ξέρω ότι ορισμένα πράγματα δεν πήγαν όπως έπρεπε, όμως όλα αυτά θα...

...τα διορθώσουμε μαζί. Εσείς από την μεριά σας να μην λησμονείτε το τι σημαίνει και το τι είναι ο Ολυμπιακός, όπως δεν το ξεχνά και ο κόσμος.

Όλοι οι αντίπαλοί μας ξέρουν πολύ καλά ποιοί είμαστε. Είμαστε ο Ολυμπιακός και κοιτάμε πάντα ψηλά». Ουσιαστικά η δήλωση του κ. Κόκκαλη αποκαλύπτει ότι δεν πρόκειται να φύγει από την ομάδα, βάζοντας τέλος στα σενάρια όλης της εβδόμαδας.

Στήριξη απ' όλη την διοίκηση

Σύσσωμη ήταν στην προπόνηση η διοίκηση της ΠΑΕ και όλοι επανελάμβαναν τη στήριξη στους παίκτες. Μετά όλο το ποδοσφαιρικό τμήμα έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα. Τα φλουριά έπεσαν στους Λουτσιάνο Γκαλέτι, Ιεροκλή Στολτίδη, Αλέκο Ράντο και Γιάννη Αναγνωστόπουλο. Το φλουρί ισούται με 5.000 ευρώ. Πάντως, ο Σωκράτης Κόκκαλης, όπως είπαν από τον Ολυμπιακό δεν πρόκειται να κάνει καμία δήλωση στους δημοσιογράφους...
από το gazetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: