13.5.24

Εποχιακοί πυροσβέστες κατά Κικίλια...



Στις πανηγυρικές δηλώσεις του Βασίλη Κικίλια περί διπλασιασμού των δασοκομάντος απαντούν οι εποχικοί πυροσβέστες με ανάρτησή τους στην οποία επισημαίνουν ότι ο υπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, είπε τρία ψέματα...

Όπως αναφέρεται στην ανάρτηση τα τρία ψέματα του Βασίλη Κικίλα είναι τα εξής:

-Δεν διπλασίασε, όπως είπε, τους δασοκομάντος στην Πάτρα, καθώς «η Πάτρα είχε 78 Δασοκομάντο και την στελεχώσατε με μόλις 31 ακόμα άτομα».

-Δεν έφτιαξε, όπως είπε, στην Τρίπολη τη μεγαλύτερη μονάδα Δασοκομάντο καθώς «η Τρίπολη είναι τέταρτη στη σειρά σε προσωπικό πίσω από Αθήνα, Πάτρα, Θεσσαλονίκη».

-Δεν προσέλαβε, όπως είπε, 700 Δασοκομάντος, καθώς «η προκήρυξη αφορούσε 650 προσλήψεις εκ των οποίων οι 30 ήταν επιστημονικό προσωπικό».

Αναλυτικά η απάντηση στον Βασίλη Κικίλια

«Κύριε Υπουργέ. Βασίλη. Και σε αποκαλούμε Βασίλη γιατί όταν έπαιζες μπάσκετ και ήσουν άλλος χαρακτήρας είχες πει πως θες να σε βλέπουν στο δρόμο και να σε φωνάζουν Βασίλη.
Έμπλεξες,δυστυχώς για εσένα, με την πολιτική και αναπόφευκτα από Βασίλης έγινες κύριος Κικίλιας.
Κύριε Κικίλια λοιπόν, σταματήστε να λέτε ψέματα. Μέσα σε 3 ημέρες έχετε πει τρομερές ανακρίβειες στον κόσμο που παρακολουθει και δεν γνωρίζει. Τις αριθμούμε:
1: "Διπλασιάσαμε τους Δασοκομάντος στην Πάτρα."
 ❌️ψέματα. Η Πάτρα είχε 78 Δασοκομάντο και την στελεχώσατε με μόλις 31 ακόμα άτομα.
2: " Φτιάξαμε στην Τρίπολη τη μεγαλύτερη μονάδα Δασοκομάντο"
❌️ψέματα. Η Τρίπολη είναι τέταρτη στη σειρά σε προσωπικό πίσω από Αθήνα, Πάτρα, Θεσσαλονίκη.
3: " Προσλάβαμε 700 Δασοκομάντος"
❌️ψέματα. Η προκήρυξη αφορούσε 650 προσλήψεις εκ των οποίων οι 30 ήταν Επιστημονικό προσωπικο. 

Κύριε Κικίλια, σε προτιμούσαμε όταν ήσουν "Βασίλης" και πιστεύαμε κάθε τι απ'οσα έλεγες για τον αθλητισμό. Ο Κύριος Κικίλιας που βλέπουμε και που συμπεριφερεται με το τρόπο που συμπεριφερεται δυστυχώς δεν μας εμπνέει...
και αυτή είναι η μεγαλύτερη σου ήττα Βασίλη.

Υγ: Ακόμα περιμένουμε να συναντηθείς με τους εκπροσώπους μας, να μας ενημερώσεις τι θα γίνει με τις συμβάσεις 2.500 Εποχικών Πυροσβεστών που λήγουν σε 5 μήνες».

 

 ΑΥΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: