14.5.24

Φθινόπωρο και πάλι...



Φθινόπωρο θα θυμίζει ο καιρός και σήμερα Τρίτη (14/05/2024) καθώς θα έχουμε βροχές και καταιγίδες στο μεγαλύτερο τμήμα της χώρας...
Σύμφωνα με την πρόγνωση του Γιάννη Καλλιάνου ο καιρός θα είναι βροχερός, καθώς από το μεσημέρι μέχρι και το απόγευμα της Τρίτης αναμένονται βροχές στα ορεινά και ημιορεινά τμήματα.

Συγκεκριμένα, στην Πελοπόννησο, τη Στερεά Ελλάδα, τη δυτική και βόρεια Θεσσαλία, στην Ήπειρο και σε περιοχές της Μακεδονίας αναμένονται τοπικές μπόρες και μεμονωμένες καταιγίδες.

Στις υπόλοιπες περιοχές της χώρας αναμένονται πρόσκαιρες νεφώσεις. Στην Αττική θα σημειωθούν τοπικές μπόρες στα ημιορεινά και ορεινά της βορειοδυτικής Αττικής, ενώ στα υπόλοιπα τμήματα ο καιρός θα είναι καλός με πρόσκαιρες νεφώσεις.

Η θερμοκρασία θα κυμαίνεται από 14 έως 24 βαθμούς Κελσίου, ενώ οι άνεμοι θα πνέουν έως 3-4 μποφόρ στις γύρω θαλάσσιες περιοχές.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται λίγες τοπικές βροχές στα ορεινά και ημιορεινά τμήματα. Η θερμοκρασία θα είναι στους 14 ως 20 βαθμούς Κελσίου, ενώ οι άνεμοι θα πνέουν έως 4-5 μποφόρ στον Θερμαϊκό.

Δεν υπάρχουν σχόλια: