15.5.24

Μικρή άνοδος της θερμοκρασίας...



Την Τετάρτη ο καιρός θα είναι συννεφιασμένος σε αρκετές περιοχές, αλλά οι βροχές θα περιοριστούν σε έκταση...Αυξημένη θα είναι η συννεφιά καθόλη τη διάρκεια της ημέρας στη βόρεια Ελλάδα, όπου και θα βρέχει κατά διαστήματα από το πρωί στη Μακεδονία και τη Θράκη, με βελτίωση το απόγευμα. Μικρής έντασης βροχές, και γενικά διάσπαρτες.

Στα δυτικά και νότια η μέρα θα ξεκινήσει με ήλιο, αλλά από το μεσημέρι αναμένεται αυξημένη συννεφιά. Το μεσημέρι και το απόγευμα, βροχές και τοπικές μπόρες, θα σημειωθούν στα ηπειρωτικά ορεινά της χώρας. Στο ανατολικό Αιγαίο ο καιρός θα παραμείνει αίθριος κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Η θερμοκρασία θα ξεκινήσει σταδιακά την ανοδική της πορεία. Θα φτάσει το μεσημέρι στα δυτικά και νότια τους 27 βαθμούς θα παραμείνει στους 20-21 στα βόρεια, και θα κυμανθεί κοντά στους 24-25 στις υπόλοιπες περιοχές.

Οι άνεμοι στο Ιόνιο ανατολικοί-νοτιοανατολικοί 3-5, στα νότια και 6 μποφόρ. Βοριάδες στο Αιγαίο 3-5 μποφόρ, στο βόρειο Αιγαίο πρόσκαιρα θα φτάσουν τα 6.

Αίθριος θα είναι ο καιρός στην Αττική, με αυξημένη συννεφιά από το μεσημέρι και στη συνέχεια. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15-24 βαθμούς, και οι άνεμοι μεταβλητοί αρχικά, θα στραφούν σε βόρειους 2-3 μποφόρ.

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται πυκνές νεφώσεις, με πιθανότητα το μεσημέρι στα γύρω ορεινά να εκδηλωθούν τοπικές βροχές. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14-21 βαθμούς και οι άνεμοι θα πνέουν από ανατολικές ως και νότιες διευθύνσεις 3-5 μποφόρ...

Δεν υπάρχουν σχόλια: