1.8.23

«Θέμα» στο Παναθηναϊκός-Ντνίπρο...


Καταγγελία στην UEFA ετοιμάζουν οι Ουκρανοί...
Επίσημη διαμαρτυρία αναμένεται να καταθέσει η ουκρανική ομάδα, καταγγέλλοντας δηλητηρίαση ποδοσφαιριστών της και άλλων μελή της αποστολής και επιρρίπτοντας ευθύνες στην ελληνική ΠΑΕ.


Η υπόθεση... ήρθε στη δημοσιότητα σήμερα το μεσημέρι με Ουκρανό δημοσιογράφο να αναφέρει ότι δηλητηριάστηκαν παίκτες της ομάδας, ενώ, γενικά υπήρξε ακατάλληλη προετοιμασία για τον αγώνα από πλευράς του Παναθηναϊκού. Το ρεπορτάζ έκανε, ακόμη, λόγο για κακή φιλοξενία, καθώς έγραφε ότι δεν υπήρχαν πετσέτες στα αποδυτήρια μετά την προπόνηση, ενώ το πούλμαν που θα μετέφερε την αποστολή καθυστέρησε και δεν μετέφερε την αποστολή κατευθείαν στο ξενοδοχείο της.

Οι «πράσινοι» απάντησαν ότι δεν φέρουν καμία ευθύνη για τα συμπτώματα δηλητηρίασης, κάνοντας λόγο για υπερβολικά ρεπορτάζ στην Ουκρανία και σχετικά με το ζήτημα της καθυστέρησης ανέφεραν ότι η καθυστερημένη αναχώρηση από το γήπεδο σχετιζόταν με το σχέδιο της αστυνομίας για την ασφαλή μεταφορά τους.

Η Ντνίπρο, πάντως, φέρεται να ετοιμάζεται να υποβάλει διαμαρτυρία στην UEFA, κατηγορώντας τον Παναθηναϊκό για ελλιπή οργάνωση του αγώνα, αλλά και για τη μαζική δηλητηρίαση, καθώς υποστηρίζει ότι ποδοσφαιριστές και μέλη της αποστολής κατανάλωσαν νερό και φρούτα που είχαν ετοιμάσει οι γηπεδούχοι στα αποδυτήρια.

«Κάποιοι από τους παίκτες έχουν αναρρώσει, όμως κάποιοι από τους βασικούς θα χάσουν τον αποψινό αγώνα», ανέφεραν χαρακτηριστικά δύο Ουκρανοί δημοσιογράφοι.

Δεν υπάρχουν σχόλια: