10.10.19

Σχίζουν διπλώματα διεθνολόγοι και ειδικοί αναλυτές...

Προέβλεπαν ότι η Τουρκία ΔΕΝ θα επιχειρήσει στα θαλάσσια οικόπεδα της Κύπρου• ότι για τις γεωτρήσεις τους ΔΕΝ έχουν την υποδομή και ρίχνουν μόνο συρματόσχοινα στη θάλασσα. 

Ότι τα...
οικονομικά μέτρα από Ευρώπη και Αμερική ΔΕΝ θα αφήσουν περιθώρια στην Τουρκία και θα γονατίσουν την οικονομία της• ότι Γαλλία και Ιταλία ΔΕΝ θα εγκαταλείψουν απροστάτευτα τα συμφέροντα των εταιρειών τους που δουλεύουν στην αναζήτηση κοιτασμάτων για την Κύπρο και γι’ αυτό έστειλαν φρεγάτες• ότι οι Αμερικανοί ΔΕΝ θα επιτρέψουν στους Τούρκους επέμβαση στη Συρία κατά των «φίλων Κούρδων».

Τελικά: οι Τούρκοι ανάγγειλαν ότι διαπραγματεύονται την αγορά τρίτου πλωτού γεωτρύπανου, η Γερμανία έδωσε ένα μεγάλο «ευχαριστώ από καρδιάς» στην Τουρκία (Ζεεχόφερ), οι Γάλλοι  σφυρίζουν αδιάφορα στις γέφυρες των πλοίων τους και ο στρατός του Ερντογάν άρχισε την «Πηγή Ειρήνης».

Καθηγητές, διεθνολόγοι, ειδικοί δημοσιογράφοι έχουν γεμίσει τα καλάθια των αχρήστων τους με σχισμένα διπλώματα και τίτλους ειδίκευσης• έργο Ερντογάν! Το κακό είναι ότι μερικοί από τους αναλυτές εξακολουθούν απτόητοι να κάνουν εκτιμήσεις. Και υποστηρίζουν ότι το άνοιγμα του μετώπου στη Συρία κατά των Κούρδων θα αποτρέψει τους Τούρκους στο άνοιγμα ενός άλλου μετώπου στο Αιγαίο. Να ανησυχούμε για την (αντίθετη) πρόβλεψη;...

harddog-sport.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: