10.10.19

Παναθηναϊκός: Οι τρεις ξένοι που πληρώνουν...

Τέτοια εποχή την περυσινή σεζόν, προκειμένου να καταστεί σαφές σε όλους τους τόνους ότι ο εσωτερικός κανονισμός πρέπει να τηρείται απαρέγκλιτα, ο Νίκος Νταμπίζας είχε βάλει πρόστιμο στον… εαυτό του. 

Ακόμη και...
ένα λεπτό αργοπορίας για οποιονδήποτε λόγο από την καθορισμένη ώρα προσέλευσης, θα τιμωρείται με πρόστιμο. Το πόσο πληρώνεις είναι σε συνάρτηση με το πόσο άργησες, αλλά και το τι σου συνέβη και άργησες. 

Το συνολικό ποσό που μαζεύεται από τέτοιου είδους πρόστιμα, μοιράζεται στη συνέχεια στους χαμηλόμισθους ανθρώπους που δουλεύουν στο ποδοσφαιρικό τμήμα.


Τα ποσά είναι συνήθως μικρά (τύπου 200-300 ευρώ), όπως ολιγόλεπτες είναι συνήθως και οι αργοπορίες. Δέκα λεπτά επειδή σε πλάκωσε το πάπλωμα, δεκαπέντε γιατί δεν υπολόγισες σωστά την κίνηση ή έγινε τρακάρισμα σε κάποιο σημείο της διαδρομής. 

Σε κάθε περίπτωση, όφειλες να είχες φύγει νωρίτερα. 

Φέτος το Σεπτέμβρη οι τέσσερις παίκτες που καθυστέρησαν σε προπονήσεις και τα ονόματά τους αναρτήθηκαν (χωρίς ποσά δίπλα) στα αποδυτήρια του Παναθηναϊκού ήταν οι Ζαχίντ (δύο φορές), Βέργος, Μολό και Μπεκ. 

Ουδεμία σχέση ασφαλώς με το χοντρό πειθαρχικό παράπτωμα του Μολό που εντάσσεται προφανώς σε άλλη κλίμακα ή με ενδεχόμενες παραβιάσεις ωραρίων που εμπίπτουν σε άλλη κατηγορία...

sdna.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: