12.10.19

Με κυλιόμενο ωράριο έκαναν γερή «μπάζα» δίπλα στην ΑΣΟΕΕ...



ΒΙΝΤΕΟ...

Έφοδο έκανε χθες η αστυνομία σε ερειπωμένο, ακατοίκητο κτίριο δίπλα στην ΑΣΟΕΕ, στη συμβολή των οδών 28ης Οκτωβρίου και Αντωνιάδου, που γινόταν διακίνηση ναρκωτικών.

Στο κτίριο πολυμελής σπείρα διακινούσε συστηματικά ναρκωτικά, όλο το...
24ωρο, γύρω από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, αλλά και τα Εξάρχεια και άλλες περιοχές στο ευρύτερο κέντρο της Αθήνας.

Λεφτά και ναρκωτικά σε τραπέζι

Παράλληλα, τα μέλη της σπείρας είχαν «καβάτζες»- χώρους αποθήκευσης- σε έξι διαμερίσματα και σε κατάστημα, κοντά στο βασικό «ορμητήριο» της οδού Αντωνιάδου. Για την εξάρθρωση της σπείρας έγιναν την Παρασκευή διαδοχικές αστυνομικές επιχειρήσεις και έρευνες, τόσο στο βασικό «ορμητήριο» της οδού Αντωνιάδου, όσο και στους υπόλοιπους υποστηρικτικούς χώρους, στα διαμερίσματα και το κατάστημα, σε Ομόνοια, Κυψέλη και Άγιο Παντελεήμονα.

Κατά τη διάρκεια των επιχειρήσεων συνελήφθησαν 10 αλλοδαποί μέλη της οργάνωσης και κατασχέθηκαν ποσότητες που καλύπτουν όλη σχεδόν τη γκάμα των ναρκωτικών ουσιών.

Δωμάτιο με ναρκωτικά

Σύμφωνα με ενημέρωση από την ΕΛ.ΑΣ., τα κέρδη της σπείρας ανέρχονται στα 100.000 ευρώ, από τις ποσότητες που κατασχέθηκαν.



Με πληροφορίες από το iefimerida.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια: