29.4.19

Στο μικροσκόπιο των αρχών η αδέσποτη σφαίρα...

...που τραυμάτισε το 8άχρονο κοριτσάκι στη Θήβα.

ΒΙΝΤΕΟ...

Αγώνα δρόμου κανουν οι αστυνομικές αρχές προκειμένου να εντοπίσουν αυτόν που ανήμερα του Πάσχα έριξε αδέσποτη σφαίρα με...
αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά στο κεφάλι μια 8χρονη στις Θεσπιές Θήβας. Την ίδια ώρα, το κοριτσάκι δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή, με τα επόμενα 24ωρα να είναι ιδιαίτερα κρίσιμα.

Στο μικροσκόπιο των Αρχών, που διεξάγουν εντατικές έρευνες για τον εντοπισμό του δράστη, έχει μπει η σφαίρα, στην οποία έγινε βαλλιστική εξέταση. Μάλιστα, την Τρίτη αναμένεται να πάει στη Θήβα κλιμάκιο από τα εγκληματολογικά εργαστήρια στην Αθήνα, για ερευνήσει από πού προήλθε η αδέσποτη σφαίρα.

Οι αστυνομικοί προσπαθούν να βρουν ποια ήταν η τροχιά της σφαίρας, για να καταλάβουν από πού έπεσε ο πυροβολισμός. Μάλιστα, οι ίδιες πληροφορίες λένε ότι έχουν ήδη καταλήξει σε μία πρώτη εκτίμηση: Πρόκειται για δύο πιθανά σημεία. Το ένα είναι το μισό χωριό Θεσπιές και το άλλο το μισό χωριό Λεοντάρι.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, οι αστυνομικοί έχουν συλλέξει στοιχεία για το ποιοι είχαν γλέντι την ώρα που έγινε το κακό…

Παράλληλα, οι άνδρες της Ασφάλειας Λιβαδειάς λαμβάνουν καταθέσεις από κατοίκους, προκειμένου να εξακριβώσουν από ποια σπίτια ακούστηκαν πυροβολισμοί.



Συγκλονισμένοι δηλώνουν τα μέλη της οικογένειας του παιδιού. «Δεν μπορώ να καταλάβω τι έγινε. Το χωριό έχει συγκλονιστεί. Απλώς έγινε ο πυροβολισμός και βρήκε το κοριτσάκι στο κεφάλι, το μόνο που ξέρουμε είναι ότι έχει σφαίρα στο κεφάλι», δήλωσε σε τοπικά ΜΜΕ ο θείος της άτυχης μικρής.



Το χρονικό

Η 8χρονη ανήμερα του Πάσχα έπαιζε στην αυλή του σπιτιού του, μαζί με τα δύο μεγαλύτερα αδερφάκια της. Η σφαίρα το χτύπησε στο πρόσωπο και το παιδί έπεσε αναίσθητο. Οι γονείς του έντρομοι, το πήραν αιμόφυρτο και το μετέφεραν διασωληνωμένο στο νοσοκομείο της Θήβας και κατόπιν στο νοσοκομείο της Χαλκίδας. Όμως, λόγω της κρισιμότητας της κατάστασης του, το άτυχο παιδί μεταφέρθηκε διασωληνωμένο στο νοσοκομείο Παίδων Αγλαΐα Κυριακού.

Το βράδυ της Κυριακής, μετά από αξονική τομογραφία και διαγνωστικές εξετάσεις, υπεβλήθη σε λεπτή χειρουργική επέμβαση και πλέον νοσηλεύεται και πάλι διασωληνωμένη και σε κρίσιμη κατάσταση, στη ΜΕΘ του «Παίδων»...

πηγή: newpost.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: