30.4.19

Αμείλικτα ερωτηματικά για τη μη προσαγωγή του δημάρχου Καλαμάτας...

BINTEO...

Δείτε το βίντεο με τις πρώτες αντιδράσεις του  Ν. Μπασακίδη,  ενός από τους βασικούς κατηγορούμενους για το θάνατο του 53άχρονου εικονολήπτη - αφού αφέθηκε ελεύθερος,
και...
τις απαντήσεις των συνηγόρων των κατηγορούμένων στις κάμερες, που γεννούν περισσότερα ερωτηματικά από όσα λύνουν:

Μπασακίδης Νίκος / Κατηγορούμενος/ Δημοτικός Σύμβουλος και Πρόεδρος του ΔΣ της Δημοτικής Επιχείρησης Υδρευσης και Αποχέτευσης Καλαμάτας (ΔΕΥΑΚ): «Δεν έχω καμια σχέση με τα μέτρα ασφαλειας … Ένα έθιμο της πόλης που γίνεται με τη συναίνεση και την ανοχή της αστυνομίας»

Μαργέλης Κωνσταντίνος / Δικηγόρος Μπασακίδη: «Ασφαλώς υπάρχουν υπεύθυνοι. Εχουν κατατεθεί όλα τα στοιχεία υπόψη των εισαγγελικών αρχών»

Κατσάς Αντώνης/ Δικηγόρος κατηγορούμενων μελών του συλλόγου των σαιτομάχων:«Την κατασκευή σαιτών τη χρηματοδοτεί ο Δήμος. Φέτος εγκρίθηκε κονδύλι 12.000 ευρώ» – «Εμείς πήραμε διαβεβαιώσεις ότι θα παρθούν όλα τα μέτρα ασφαλειας»

Αφού όλοι γνώριζαν ότι ο Μπασακίδης είναι πρόεδρος της υπηρεσίας ύδρευσης του Δήμου, ποιος έδωσε την εντολή και δεν προσήχθη ο δήμαρχος που είχε την αρμοδιότητα και την υπογραφή; Επίσης, τι εννοούν όταν λένε ότι η αστυνομία έδειχνε ανοχή;..πηγή: enimerosi24.grΔεν υπάρχουν σχόλια: