26.6.18

Η Ν.Δ. της νομιμότητας...

Μετά την άκαρπη πρόταση μομφής κατά της κυβέρνησης για τη συμφωνία των Πρεσπών, αλλά και το αίτημα για διεξαγωγή προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση για την...
οικονομία, η Νέα Δημοκρατία προσανατολίζεται, σύμφωνα με πληροφορίες, να καταθέσει πρόταση και για εκτός ημερησίας διατάξεως συζήτηση για την ανομία και τις εκδηλώσεις βίας στη Θεσσαλονίκη και στο Λονδίνο!

Άλλωστε το γεγονός ότι τα φιλικά της ΜΜΕ (προφανώς λόγω ανησυχίας) προβάλλουν αυτές τις ακρότητες ως πρώτη είδηση ωθεί τη Ν.Δ. σε ανάληψη πρωτοβουλιών προκειμένου να σταματήσουν ανάλογα φαινόμενα.

Οι βιαιότητες των οπαδών του ΠΑΟΚ σε εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ και των τριών ατόμων που επιτέθηκαν με φραστικές χυδαιότητες στον Αλέξη Τσίπρα, σε συνέχεια και των αντίστοιχων επεισοδίων στα Γιαννιτσά έχουν προβληματίσει την Πειραιώς.

Το ίδιο έχουν προβληματίσει τη Ν.Δ. και οι επιθέσεις φασιστών στο Thessaloniki Pride, εναντίον κατάληψης στα Πετράλωνα αλλά και μεμονωμένα κατά αλλοδαπών.

Όλα αυτά που κάνουν τις κινήσεις με τις εισβολές και τα τρικάκια του Ρουβίκωνα να φαίνονται ασήμαντες βάζουν σε σκέψεις τα στελέχη της Ν.Δ. και για τον λόγο αυτό θα ζητήσουν συζήτηση στη Βουλή για τους ακραίους και τις έκνομες πράξεις τους. 

Ή μήπως όχι; 

Δ.Υ.

Από τη στήλη Παρασκήνια

efsyn.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια: