25.6.18

Στον Χρήστο Γραμματίδη...

Κάτι άλλο είχα στο νου να γράψω σήμερα, αλλά έτσι κι αλλιώς συναφές είναι. Όλες οι ματαιώσεις φαίνονται λογικές, μέχρι που έρχεσαι αντιμέτωπος με την οριστική. Γι αυτό και τις...
μοιράζουμε στον εαυτό μας και τους γύρω μας απλόχερα.

Ματαιωμένα όνειρα, ματαιωμένες σχέσεις, έρωτες, ταξίδια, προσδοκίες, επιθυμίες, ματαιωμένες ζωές εν ζωή. Αν δεν μπορεί να σε πείσει ούτε ο ίδιος ο θάνατος να ζήσεις τη ζωή σου όσο πιο κοντά γίνεται σ' αυτό που πραγματικά θέλεις, σίγουρα δεν θα μπορέσω να σε πείσω ποτέ εγώ.

Δεν παίζεται με όρους ήττας και νίκης αυτό το παιχνίδι. Όλοι ηττημένοι α πριόρι είμαστε, όλοι θα πεθάνουμε, η ζωή δεν είναι ματς με το θάνατο, είναι η πορεία προς αυτόν και το μόνο που έχει σημασία είναι με τι θα τη γεμίσεις αυτή την πορεία.

Ο Χρήστος Γραμματίδης σου πρόσφερε ένα λόγο παραπάνω να ζήσεις.
Να ζήσεις.
Ζήσε.
Μαρία Δεδούση 
(Ανάρτηση στο fb)

Ενας από τους πιο χαρούμενους ανθρώπους που γνώρισα εδώ "μέσα" (και πορευθήκαμε μαζί στο Amagi Radio), ο Χρήστος Γραμματίδηςέφυγε από τη ζωή. 
Μέχρι τη τελευταία μέρα πολέμησε το καρκίνο με απίστευτο θάρρος, μοναδικό χιούμορ και αξιοζηλευτη υπομονή. Σε φωτεινό μέρος να είσαι Χρήστο.

Μάκης Διόγος
(Ανάρτηση στο fb)

Μία από τις Ελπίδες αυτού του τόπου έφυγε. Δεν είχα την τύχη να γνωρίζω τον Chris Gramatidis προσωπικά αλλά ευτυχώς, τούτα τα ρημάδια τα σοσιαλ μίντια, και κάποιοι, πολλοί μάλλον, κοινοί φίλοι, με εφερναν συχνά κοντά του. 

Τον ευχαριστώ για το καθαρό πνεύμα του, το λαμπρό βλέμμα του, το χιούμορ του. Ολα αυτά για τα οποία τον εκτιμήσαμε, αυτά έδωσε και έδειξε στη μάχη με την αρρώστια. Μια παρακαταθήκη που δεν θα χαθεί ποτέ. Κουράγιο στους δικούς του...

Στέλιος Σοφιανός 
(Ανάρτηση στο fb)

Δεν υπάρχουν σχόλια: