1.6.18

Όλα τα ενδεχόμενα ανοικτά για τους τελικούς!...

Όλα τα ενδεχόμενα ανοικτά για τους τελικούς!Οι τελικοί της Stoiximan.gr Basket League έχουν αρχίσει πολύ νωρίτερα από το πρώτο τζάμπολ του ΟΑΚΑ (3/6, 19:00), με τον...
Ολυμπιακό να έχει ξεκινήσει κινήσεις τόσο προς την πλευρά της Κυβέρνησης, όσο και προς την ΕΟΚ και την ΚΕΔ.

H διοίκηση των Πειραιωτών ετοίμασε επιστολή προς τον Αλέξη Τσίπρα για το θέμα που έχει προκύψει με ΚΕΔ/ΕΟΚ και ζήτησε την παρέμβαση του πρωθυπουργού, ενώ λίγο αργότερα, η «ερυθρόλευκη» ΚΑΕ ζήτησε την διεξαγωγή των τελικών με ξένους, και όχι Έλληνες διαιτητές.

Φυσικά, αυτή την στιγμή μοιάζει απίθανο να ικανοποιηθεί αυτό το αίτημα, κάτι που αφήνει ανοικτά όλα τα ενδεχόμενα για τους τελικούς του πρωταθλήματος. Από χθες (31/5) το βράδυ, κυκλοφορούν φήμες, οι οποίες κάνουν λόγο ακόμα και πιθανότητα να μην κατέβει ο Ολυμπιακός στα παιχνίδια που θα κρίνουν τον τίτλο με τον Παναθηναϊκό Superfoods!

Βέβαια, αυτές οι φήμες δεν έχουν επιβεβαιωθεί μέχρι στιγμής, ωστόσο ο Ολυμπιακός μοιάζει αποφασισμένος να οδηγήσει την υπόθεση στα άκρα, αν δεν δικαιωθεί. Για την ώρα πάντως, κάθε ενδεχόμενο για την διεξαγωγή και την... μορφή των τελικών παραμένει στον ορίζοντα, ενώ κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει με βεβαιότητα πως θα αντιδράσει η διοίκηση των Πειραιωτών, σε περίπτωση που δεν γίνει κανένα αίτημα τους δεκτό και δεν εφαρμοστούν οι νόμοι.

Όπως και να έχει, όλα όσα συνέβησαν στην συνεδρίαση της ΚΕΔ (30/5) άνοιξαν τον... ασκό του Αιόλου και έφερε εντάσεις, τόσο μέσα στις τάξεις της ΚΕΔ/ΕΟΚ, όσο και στους «αιώνιους» αντιπάλους, που ετοιμάζονται για την μεγάλη μάχη του τίτλου της Stoxiiman.gr Basket League...

sdna.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: