9.6.18

Μάγεψε...

Βίντεο...
Σε ένα κατάμεστο θέατρο εμφανίστηκε το βράδυ της Πέμπτης, ο Θάνος Μικρούτσικος, όπου υποδέχτηκε φίλους από τα παλιά, σε μια βραδιά μεγάλης συγκίνησης.


Ο...
μεγάλος μουσικοσυνθέτης κάλεσε «όσους περπάτησαν μαζί του» σε ένα ιδιαίτερο μουσικό βράδυ στο Θέατρο Βράχων, όπου παρέσυρε σε ένα μουσικό ταξίδι πάνω από 8.000 θεατές.

Έντεκα ερμηνευτές, ενώσαν της φωνή τους υπό τους ήχους του Θάνου Μικρούτσικου. Ανάμεσα σε αυτούς οι Βασίλης Παπακωνσταντίνου, Γιώργος Μεράντζας, Κώστας Θωμαΐδης, Μανώλης Μητσιάς, Χαρούλα Αλεξίου, Γιώργος Νταλάρας, Χρήστος Θηβαίος, Γιάννης Κότσιρας, Μίλτος Πασχαλίδης, Ρίτα Αντωνοπούλου και Μαριάννα Πολυχρονίδη.

Εμφανίστηκε στη σκηνή φανερά συγκινημένος καλωσορίζοντας τους χιλιάδες θεατές και δηλώνοντας την ευγνωμοσύνη του για την παρουσία τους, την αγάπη και τα μηνύματα στήριξης που του στέλνουν λόγω του σοβαρού προβλήματος υγείας που αντιμετωπίζει.

Δεν έχασε το κέφι του και την ενέργεια του σε όλη τη διάρκεια της συναυλίας παραμένοντας ιδιαίτερα ευδιάθετος και επικοινωνιακός με το κοινό. Μάλιστα στη διάρκεια της βραδιάς δε σταμάτησε να αφηγείται ιστορίες και να κάνει χιούμορ με τους τραγουδιστές.

Συγκινητική ήταν η στιγμή που οι μουσικοί αποχώρησαν από τη σκηνή για να μείνει ο Θάνος και το πιάνο του και να ερμηνεύσει με τον ξεχωριστό του τρόπο το «7 Νάνοι στο S/S Cyrenia». Η ερμηνεία ήταν εντυπωσιακή, ενώ στο τέλος του τραγουδιού λύγισε από την ένταση και έκλαψε μαζί με το κοινό.

Το φινάλε της βραδιάς έγινε με τη «Ρόζα», όπου όλοι οι ανέβηκαν μαζί στη σκηνή και τραγούδησαν με μια φωνή, ενώ στο τέλος ανέφερε: «Ζούμε σε ένα βάρβαρο κόσμο. Η βαρβαρότητα μας κατακλύζει. Όπως είπε ο γερο-Κάρολος, πρέπει να αφήσουμε ανοιχτό το παράθυρο στο όνειρο. Αφήνοντας ένα παράθυρο στο όνειρο, τότε μόνο θα φτιάξουμε μια κοινωνία που θα μπορεί να αυτοπραγματωθεί ο άνθρωπος. Μια κοινωνία που ο ποιητής θα ψαρεύει κι ο ψαράς θα μπορεί να γράφει ποιήματα».

Σημειώνεται, ότι και σήμερα Παρασκευή θα δώσει δεύτερη συναυλία στο Θέατρο Βράχων μαζί με «όσους περπάτησαν μαζί του», η οποία είναι sold out...

Δεν υπάρχουν σχόλια: