27.6.18

«Είμαστε δυο, είμαστε τρεις»...

ΒΙΝΤΕΟ

Με γεωμετρική πρόοδο αυξάνονται οι εκδηλώσεις οργής κατά του Έλληνα πρωθυπουργού στο Λονδίνο...

Μετά από τα..."περίπου τέσσερα" άτομα- όπως γράφουν αντιπολιτευόμενα site- που διαμαρτυρήθηκαν προχθές που ενέπνευσαν το αγωνιστικό φρόνημα του υπερασπιστή της πατρίδας μας, Θέμου Αναστασιάδη- "οπουδήποτε αλλού εντός και εκτός της χώρας, θα βρίσκει απέναντί του τον Ελεύθερο Έλληνα, ο οποίος θα τον ξεφτιλίζει ανεμπόδιστος, με κέρματα, «κρεμάλες», και ακτιβισμό", έγραφε ο εκδότης του Πρώτου Θέματος στο άρθρο του που απειλεί τον πρωθυπουργό αλλά και τους υποστηρικτές του ΣΥΡΙΖΑ εν γένει- , σήμερα οι μαζικές λαικές εκδηλώσεις συνεχίστηκαν.


Έτσι, τρία άτομα (ολόκληρα και όχι περίπου, σύμφωνα με τα ρεπορτάζ και τις φωτογραφίες) με δυο ελληνικές σημαίες και ένα πανό που έγραφε "Είστε προδότες" συγκεντρώθηκαν έξω από την Ελληνική πρεσβεία στο Λονδίνο. Όπως διαβάζουμε μάλιστα από σχετική δημοσίευση επρόκειτο για έναν Σπαρτιάτη, έναν Μακεδόνα και έναν Αγρινιώτη.

Οι αντιδράσεις όμως κορυφώθηκαν πριν λίγη ώρα έξω από το Bussines School όπου μιλάει ο Αλ. Τσίπρας. Δέκα άτομα της "πρωτοβουλίας πολιτών που έχει στόχο την αλλαγή ολόκληρου του πολιτικού συστήματος" υπό τον τίτλο "Το Δέλτα Πολιτική Επανάσταση", οργάνωσαν διαμαρτυρία μέσω της σελίδας στο facebook "Εξώδικο- Μακεδονία".

Αν και όπως προειδοποιούσαν στην σελίδα τους, η διαμαρτυρία θα πραγματοποιούταν, μόνο "εάν συγκεντρωθεί ένας ικανοποιητικός αριθμός ατόμων μεχρι τις 14.00", οι θαραλλέοι Μακεδονομάχοι του Λονδίνου το τόλμησαν. Βέβαια δημουργήθηκε ένα μικρό πρόβλημα όταν ξεκίνησαν να τραγουδάνε το "Μακεδονία ξακουστή" αφού οι στίχοι ζόρισαν λίγο το πλήθος, όπως φαίνεται και στο σχετικό βίντεο. Δεν ξέρουμε εαν γίνονται... αεροψεκασμοί στο Λονδίνο. Ξέρουμε σίγουρα ότι αυτές τις "συγκεντρώσεις" τα ελληνικά ΜΜΕ τις προέβαλλαν με χαρά.

Λογικό. Το ίδιο δεν έκαναν και με τις - αληθινές- συγκεντρώσεις όλα τα χρόνια των μνημονιακών κυβερνήσεων ΝΔ και ΠΑΣΟΚ;..

avgi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: