2.3.18

Ο ηττημένος τακτικισμός της Νέας Δημοκρατίας...

Η παντελής απουσία πολιτικής στρατηγικής από τη Νέα Δημοκρατία την έχει οδηγήσει σε έναν επιδερμικό τακτικισμό επικοινωνιακού τύπου με συνέπεια συνέχεια να ηττάται στην...
πολιτική σκακιέρα.

Ο κ. Μητσοτάκης και οι σύμβουλοί του πίστεψαν πως η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝ.ΕΛΛ. θα ήταν μια μικρή ευχάριστη παρένθεση και στηριζόμενοι στον έλεγχο του βαθέος κράτους μαζί με την Κεντροαριστερά και στην ισχύ των μέσων μαζικής ενημέρωσης που διαπλέκονταν με το κράτος και τις τράπεζες τα προηγούμενα χρόνια νόμιζαν ότι θα έκαναν πολιτικό περίπατο στην ανατροπή του ενοχλητικού ΣΥΡΙΖΑ.

Δεν κατανόησαν, προφανώς λόγω της αμετροεπούς εξουσιολαγνείας τους και της ιδιοκτησιακής νοοτροπίας που έχουν αποκτήσει ως προς τους δημόσιους θεσμούς, ότι τα πλήγματα που έχουν επιφέρει στη συνείδηση και στην καθημερινή ζωή του κόσμου απαιτούν αλλαγή στάση ζωής και συγκρότηση θεσμικού στρατηγικού λόγου.

Δηλαδή συνταύτιση κατά το δυνατόν ηθικής και πολιτικής τις οποίες διέσπασαν και κουρέλιασαν υποδειγματικώς. Λεηλάτησαν τη χώρα και την παρέδωσαν αιχμάλωτη στο διεθνές και ντόπιο κεφάλαιο. Θεώρησαν οι επιτελείς τους πως με ένα επαναλαμβανόμενο τέχνασμα ρηχού λόγου θα ήταν και πάλι θριαμβευτές και κυβερνήτες.

Διαβάστο το άρθρο του Παναγιώτη Γεωργουδή εδώ...

efsyn.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: