1.3.18

Μεγάλη νίκη - ανατροπή για την ΑΕΛ...


...κόντρα στην ΑΕΚ (2-1)...
Μεγάλη νίκη για την ΑΕΛ με 2-1 επί της ΑΕΚ, στην πρώτη αναμέτρηση για τα ημιτελικά του κυπέλλου στο AEL FC Arena. 
Η νίκη ήρθε με...
ανατροπή, με γκολ του Κριζμάν στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων. 
Η ΑΕΚ προηγήθηκε με σουτ έξω από την περιοχή στο 51, αλλά η ομάδα της Λάρισας ισοφάρισε στο 57΄σε εκτέλεση πέναλτι του Ναζλίδη, που το είχε κερδίσει προηγουμένως από μαρκάρισμα του Λαμπρόπουλου.

Φυσικά το σκορ δίνει το προβάδισμα στην ΑΕΚ λόγω του εκτός έδρας γκολ, ωστόσο η νίκη είναι σημαντική και δίνει άλλο τόνο στο παιχνίδι της πρόκρισης.

Το ματς σε όλη τη διάρκεια του ήταν γεμάτο νεύρα κι ένταση, μέσα σε έναν κάκιστο και πάλι αγωνιστικό χώρο στο γήπεδο της Λάρισας. Φυσικό επακόλουθο οι οκτώ κίτρινες, ενώ θα μπορούσαν να υπάρξουν και αποβολές. Η ΑΕΚ με πολλές ελλείψεις επηρεάστηκε περισσότερο πάντως από αυτές των Σιμόες που είναι τραυματίας και Γαλανόπουλου που έμεινε στον πάγκο, καθώς το δίδυμο Μοράν – Αϊντάρεβιτς δεν λειτούργησε.
Στην λήξη του αγώνα δεν αποφεύχθησαν κάποια μεμονομένα επεισόδια, οταν οπαδός της ΑΕΛ, έσπρωξε τον παίκτη της ΑΕΚ, Λαμπρόπουλο (δείτε βίντεο ΕΔΩ).


Μετά το 1-1 οι δύο ομάδες είχαν από ένα δοκάρι, με Ναζλίδη και Χριστοδουλόπουλο αντίστοιχα.

Οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν για το γκολ της ΑΕΚ, αφού στο ξεκίνημα της φάσης ο Μοράν φαίνεται να χτυπάει τον Γουάλας, ενώ υπάρχει και υποψία οφσάιντ στον σκόρερ Μασούντ. Αντίστοιχα στην Ένωση διαμαρτύρονται για το πέναλτι της ισοφάρισης, σε μια φάση που ο Λαμπρόπουλος πήγε πάντως άτσαλα στον Ναζλίδη.

Η ρεβάνς είναι στο ΟΑΚΑ στις 18 Απριλίου.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΑΕΛ (Ρ. Ντόστανσιτς): Μπόζοβιτς, Μασούρας, Γκόλιας, Ζίζιτς(90΄+1 Γιοβάνοβιτς), Ουάλας, Φατιόν, Μιλοσάβλιεβιτς, Ντέλετιτς, Ναζλίδης(86΄Χούμπτσεφ), Αγκάνοβιτς(81΄Λεοζίνιο), Κριζμάν.

ΑΕΚ (Μ. Χιμένεθ): Μπάρκας, Μπακάκης, Βράνιες, Λαμπρόπουλος, Χουλτ(79΄Γκάλο), Αϊντάρεβιτς, Μοράν, Χριστοδουλόπουλος, Μασούντ, Μπακασέτας, Κλωναρίδης(69΄Γαλανόπουλος).

ΣΚΟΡΕΡ: 57΄Ναζλίδης (πεν.), 90΄+2 Κρίζμαν - 51΄ Μασούντ
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Ζαχαριάδης (Μακεδονίας)
ΚΙΤΡΙΝΗ: 17΄Φατιόν, 28΄Ναζλίδης, 35΄Μιλοσάβλιεβιτς, 41΄Γουάλας, – 13΄Λαμπρόπουλος, 28΄Βράνιες, 55΄Μασούντ, 73΄Χριστοδουλόπουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια: