25.3.18

Φαντάροι πέταξαν σκύλο από τον γκρεμό...


Μετά το σάλο από τη δημοσίευση του βίντεο, που δείχνει οπλίτες να κακομεταχειρίζονται σκύλο, το Γενικό Επιτελείο Στρατού ανακοίνωσε ότι το θέμα διερευνάται αρμοδίως, ώστε να...
αποδοθούν άμεσα ευθύνες στους εμπλεκόμενους για τη βάναυση και καταδικαστέα πράξη, σύμφωνα με το υπουργείο Εθνικής Άμυνας.

Σύμφωνα με το zoosos.gr, φαντάρος δημοσίευσε στο facebook «το κατόρθωμα το δικό του και των φίλων του, καθώς σε αυτό φαίνεται ότι δύο νεαροί άνδρες πιάνουν έναν σκύλο, που είναι ζωντανός, από τα πόδια και τον πετούν στον γκρεμό, ενώ ένας τρίτος άνδρας τους μαγνητοσκοπεί με το κινητό του».

Οι πληροφορίες της ιστοσελίδας αναφέρουν ότι δεν είναι γνωστό εάν το ζώο επέζησε μετά την κακοποίηση, η οποία έγινε περίπου τέσσερις μήνες πριν στο επιτηρητικό φυλάκιο Πληκατίου στο Στρατόπεδο της Κόνιτσας στο νομό Ιωαννίνων. 

Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος , σύμφωνα με νέες πληροφορίες , ζήτησε από το Γενικό Επιτελείο Στρατού την άμεση, ενδελεχή και σε βάθος εξέταση του περιστατικού κακοποίησης ζώου σε στρατιωτικό χώρο, για να αποδοθούν ευθύνες και να επιβληθούν οι αυστηρότερες προβλεπόμενες ποινές.

πηγή efsyn.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: