20.3.18

Επί ποδός για θερμό επεισόδιο με τους Τούρκους...

...τα ελληνικά ΜΜΕ...

Τα σενάρια πολέμου με την Τουρκία που κυκλοφορούν στα πολιτικά και δημοσιογραφικά γραφεία αποκάλυπτε το...
Enimerosi24 την Παρασκευή (εδώ)… Και δυο 24ωρα αργότερα η εφημερίδα «Πρώτο Θέμα» επιβεβαιώνει με δική της αποκάλυψη μιλώντας για συνάντηση του αρχηγού ΓΕΕΘΑ ναυάρχου Αποστολάκη με διευθυντικά στελέχη καναλιών, προκειμένου να τους ενημερώσει για τις ελληνοτουρκικες σχέσεις, αλλά και να τους δώσει οδηγίες σε περίπτωση εμπλοκής της Ελλάδας σε θερμό επεισόδιο με τους Τούρκους!

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η κατάσταση είναι εξαιρετικά σοβαρή και η πιθανότητα ενός θερμού επεισοδίου στο Αιγαίο ή αλλού είναι πολύ μεγάλη!

Κατά συνέπεια ο παράγοντας media και η διαχείριση μιας ενδεχόμενης κρίσης είναι θέμα υψίστης σημασίας, όχι μόνο για τις πληροφορίες που μεταδίδονται, αλλά και για την ψυχολογία των πολιτών! Η κατάσταση όμως στα ελληνικά ΜΜΕ που αναμφίβολα αντανακλά την πολιτική κατάσταση στη χώρα – δυστυχώς, δεν είναι πόλος, ούτε εξισορρόπησης και ψυχραιμίας ούτε εμπιστοσύνης για τους πολίτες.

Το πολιτικό κλίμα είναι έκρυθμο με ευθύνη όλων των πλευρών και αυτό δηλητηριάζει την κατάσταση που απαιτεί ομοψυχία, σοβαρότητα και συνεννόηση! Κάτι που δεν διακρίνει τις πολιτικές ηγεσίες οι οποίες με τη σειρά τους επηρεάζουν και τα media.

Οι ευχές λοιπόν δεν φθάνουν για να αλλάξει το κλίμα, για αυτό επιβάλλεται άμεσα αλλαγή πλεύσης και σοβαρή προετοιμασία, διότι τα μηνύματα πληθαίνουν ότι είναι θέμα χρόνου να συμβεί το κακό!

enimerosi24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: