2.3.18

Εισαγγελική παρέβαση για την επίθεση...

στην Πατησίων... Βίντεο...

Κατεπείγουσα προκαταρκτική εξέταση για την επίθεση στην Πατησίων διέταξε ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών της Αθήνας, Ηλίας Ζαγοραίος, προκειμένου...
να διαπιστωθούν αυτεπαγγέλτως διωκόμενα αδικήματα.

Η ομάδα των αγνώστων με καλυμμένα τα πρόσωπα φέρεται να βγήκε από το κτήριο του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, που βρίσκεται υπό κατάληψη και να έσπασε με πέτρες, λοστούς και καδρόνια βιτρίνες καταστημάτων και υποκατάστημα των ΕΛΤΑ.Κατεπείγουσα προκαταρκτική εξέταση για την επίθεση στην Πατησίων διέταξε ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών της Αθήνας, Ηλίας Ζαγοραίος, προκειμένου να διαπιστωθούν αυτεπαγγέλτως διωκόμενα αδικήματα.

Η ομάδα των αγνώστων φέρεται να βγήκε από το κτήριο του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, που βρίσκεται υπό κατάληψη και να έσπασε με πέτρες, λοστούς και καδρόνια βιτρίνες καταστημάτων και υποκατάστημα των ΕΛΤΑ.


Μετά την επιδρομή, η ομάδα των περίπου 18 κουκουλοφόρων φέρεται να βρήκε εκ νέου καταφύγιο στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο. Η είσοδός τους στον πανεπιστημιακό χώρο προκάλεσε πανικό μεταξύ των φοιτητών.

πηγη naftemporiki.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: