30.3.18

Οι ετήσεις κρίσεις στο Λιμενικό...

Αποτέλεσμα εικόνας για κρισεις λιμενικοΆρχισαν την Πέμπτη οι ετήσιες κρίσεις των ανώτατων αξιωματικών του Λιμενικού Σώματος. Το Ανώτατο Συμβούλιο Κρίσεων που συνεκλήθη υπό την προεδρία του...
Αρχηγού του Γενικού Επιτελείου Ναυτικού Νικόλαου Τσούνη και με εισηγητή τον Αρχηγό του Λιμενικού Σώματος Σταμάτη Ράπτη έκρινε διατηρητέο τον Α υπαρχηγό του ΛΣ Θεόδωρο Κλιάρη, ενώ αποστρατεύθηκε ο Β υπαρχηγός αντιναύαρχος Παναγιώτης Παρασκευάς. Διατηρητέοι κρίθηκαν οι υποναύαρχοι Αθανάσιος Ντούνης, Χαράλαμπος Αϊβαλιώτης και Ιωάννης Αργυρίου.

Σήμερα αναμένεται να αποφασιστεί ποιος αξιωματικός θα αναλάβει τη θέση του Β υπαρχηγού. Σύμφωνα με πληροφορίες υποψήφιοι γι’ αυτή τη θέση είναι ο υποναύαρχος Ιωάννης Αργυρίου, διευθυντής του κλάδου ασφάλειας και αστυνόμευσης,  ο υποναύαρχος Αθανάσιος Ντούνης, γενικός επιθεωρητής Λιμενικού Σώματος και ο υποναύαρχος Χαράλαμπος. Αϊβαλιώτης. Εάν για τη θέση του Β υπαρχηγού επιλεγεί νεότερος  στην ιεραρχία τότε θα υπάρξουν εκπλήξεις, καθώς θα πρέπει να αποστρατευθούν οι αρχαιότεροι.

Επίσης ως «ευδοκίμως τερματίσαντες την σταδιοδρομία τους» κρίθηκαν οι υποναύαρχοι Γεώργιος Σεφεριάδης, διευθυντής του Κλάδου Διοίκησης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης και Σταμάτιος Καλογείτων, διευθυντής του Κλάδου Ναυτιλίας. Διατηρητέος κρίθηκε ο υποναύαρχος, τεχνικός Ιωάννης Ζήκας.

Από τους αρχιπλοιάρχους αποστρατεύεται μόνο ένας, ο Αθανάσιος Λαμπρόπουλος ενώ διατηρητέοι κρίθηκαν οι:

1. Λεοντάρας Κωνσταντίνος του Παρασκευά
2. Κοντόπουλος Ιωάννης του Εμμανουήλ
3. Πουλής Κωνσταντίνος του Γεωργίου
4. Αρμπουνιώτης Νικόλαος του Κωνσταντίνου
5. Βαρελάς Αναστάσιος του Κωνσταντίνου
6. Σπανός Παναγιώτης του Δημητρίου
7. Αναστασάκος Αγησίλαος του Αριστοτέλη
8. Θεοφανόπουλος Αλέξανδρος του Λεωνίδα
9. Περδικούρης Γεώργιος του Δημητρίου
10. Λαγουρός Αλέξανδρος του Νικολάου
11. Στουρνάρας Παναγιώτης του Νικολάου
12. Μάμμης Βασίλειος του Ηλία
13. Θεοφίλου Ανδρέας του Ιωάννη
14. Ρουσάκης Ιωάννης του Δημητρίου
15. Σούλος Δημήτριος του Βασιλείου
16. Κοντομάρης Σπυρίδων του Δημητρίου
17. Λαμπρόπουλος Κωνσταντίνος του Ευσταθίου

Τέλος, διατηρητέοι κρίθηκαν ο αρχιπλοίαρχος τεχνικός Στυλιανός Μπέλλας και ο αρχιπλοίαρχος υγειονομικός Νικόλαος Σοφούλης.

efsyn.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: