30.8.17

Το ‘πε, το ‘πε, ο Τόπας…

Βλέποντας – και ακούγοντας – ΣΚΑΙ, γίνεται κανείς, όσο κι αν δεν το θέλει… ΣΥΡΙΖΑ!..

Ύφος; Τι να λέμε τώρα! Αν δεν βλέπεις την εικόνα κι ακούς μόνο τον παρουσιαστή (όπως καλή ώρα το απόγευμα τον κ. Μαγγηριάδη), νομίζεις ότι ακούς πολιτικό να τοποθετείται (δεξιόστροφα πάντα) κι όχι δημοσιογράφο.

Την ίδια ώρα, ο κ. Αχιλλεύς Τόπας απηύθυνε από...
το ραδιόφωνο, διάγγελμα (στον λαό του ΣΚΑΙ).
«Μας ακούνε από το υπουργικό συμβούλιο, μας ακούει ο κ. Σπίρτζης; Να μας πουν λοιπόν, γιατί το οφείλουν στον Έλληνα φορολογούμενο, γιατί στο γραφείο του κ. υπουργού που είναι μηχανικός, έχει τοποθετηθεί μία κυρία, που το επάγγελμά της είναι καθηγήτρια μουσικής!»

Η Χριστίνα Βίδου, στην εκπομπή της οποίας ήταν φιλοξενούμενος ο Τόπας βρήκε πολλά ενδιαφέροντα στο επάγγελμα – μουσικός. Έφτασε μάλιστα στο σημείο να αφήσει θλιβερά υπονοούμενα, λέγοντας ειρωνικά, πως ο κ. Σπίρτζης ακολουθεί ένα αποδοτικό σύστημα, όπου η εργασία συνοδεύεται με την μουσική (μπράβο της. Είναι και γυναίκα).

Ενδεικτικά αναφέραμε αυτές τις τρεις περιπτώσεις. Όλες, σχεδόν, οι εκπομπές του καναλιού, τον τελευταίο καιρό, γέρνουν πάντα πολιτικά προς μία συγκεκριμένη κατεύθυνση. Κι αυτό, γίνεται με έναν τρόπο εξωφρενικά προκλητικό…

Δεν υπάρχουν σχόλια: