24.8.17

Πυροβολισμοί στο Τσάρλεστον της Νότιας Καρολίνας...




ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ...

Στην εκκένωση του κέντρου της πόλης Τσάρλεστον, στη Νότια Καρολίνα των Ηνωμένων Πολιτειών προχώρησε η...
ομοσπονδιακή αστυνομία, μετά τις αναφορές και την επιβεβαίωση για ένοπλο που άνοιξε πυρ.

Η αστυνομία έδωσε εντολή να εκκενωθεί άμεσα η περιοχή γύρω από την King Street, ενώ έχουν αναπτυχθεί ικανές δυνάμεις της SWAT και έχει απογειωθεί ελικόπτερο για τον εντοπισμό και την εξουδετέρωση του δράστη.
Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, ο δράστης είναι σίγουρα ένας και εμφανίστηκε μπροστά σε εστιατόριο, ζητώντας από τον κόσμο να αποχωρήσει, ενώ αποκαλούσε τον εαυτό του ως τον «νέο βασιλιά του Τσάρλεστον».

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, ο άνδρας βγήκε από την κουζίνα του εστιατορίου Virginia's King, φορώντας μία ποδιά και κρατώντας στο χέρι ένα ρεβόλβερ. Ακολούθως κλείδωσε την κεντρική πόρτα και αρχίσε να φωνάζει ότι είναι ο «νέος βασιλιάς του Τσάρλεστον», αφήνοντας ορισμένους από τους ανθρώπους που βρίσκονταν στο εστιατόριο να αποχωρήσουν από την πίσω πόρτα.

Οι αυτόπτες μάρτυρες περιέγραψαν τον δράστη ως δυσαρεστημένο και εξοργισμένο εργαζόμενο, ενώ δήλωσαν πως έχει κρατήσει ομήρους, πιθανότατα τη διοίκηση του εστιατορίου. Η πιθανότητα να πρόκειται για τρομοκρατική ενέργεια απομακρύνεται, σύμφωνα με την αστυνομία.

Η αστυνομία έχει αποκλείσει την περιοχή έξω από το εστιατόριο, ενώ δεν αποκλείει το ενδεχόμενο ο άνδρας να έχει έναν ή περισσότερους ομήρους στην κατοχή του.

Στο σημείο έχει σπεύσει και η ομάδα αντιμετώπισης εκρηκτικών μηχανισμών.








protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: