25.8.17

"Μαθήματα" Αριστεράς στον Χρυσόγονο...

Αποτέλεσμα εικόνας για Χρυσόγονο
...κάνει η Σία Αναγνωστοπούλου...
Όσοι παρακολουθούν τον ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Κώστα Χρυσόγονο μετρούν... τη μία διαφοροποίηση μετά την άλλη, καθώς είναι φανερό ότι ο κ. Χρυσόγονος εφαρμόζει...
πλέον προσωπική ατζέντα. Μάλιστα, έχουν υπάρξει φορές που το Μαξίμου ή η Κουμουνδούρου έχουν αναγκαστεί να τον αποδοκιμάσουν -έστω μέσω διαρροών. Όμως, χθες,  τον ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ... περιέλαβε, εμφανώς ενοχλημένη, η βουλευτής του κόμματος και πρώην αναπληρώτρια υπουργός Παιδείας, Σία Αναγνωστοπούλου. 
«Ο κ. Χρυσόγονος δια του ΣΚΑΙ μας επαναφέρει στην ταξη. Εν ολιγοις μας ειπε οτι δεν πρέπει να ασχολούμαστε με θέματα οπως αυτο της ταύτισης ναζισμου-κομμουνισμου γιατί η χώρα έχει μεγάλα προβλήματα. Να πληροφορήσω τον κ. Χρυσογονο ότι, για την Αριστερά, τα ιδεολογικά πολιτικά θέματα είναι άμεσα συνδεδεμένα με τα κοινωνικά και αποτελούν ένα αδιασπαστο όλον. 
Αυτό ισχύει για την Αριστερά και όχι ο κατακερματισμος που αφορά άλλους πολιτικούς λόγους», έγραψε στην σελίδα της στο facebook,  κάνοντας μερικά... μαθήματα Αριστεράς στον ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ.

matrix24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: