2.3.17

Στο μικροσκόπιο των Αρχών το πιστόλι που σκοτώνει οδηγούς ταξί...

Στο μικροσκόπιο των Αρχών το πιστόλι του μανιακού που σκοτώνει οδηγούς ταξίΤα αποτελέσματα των βαλλιστικών ερευνών αναμένουν οι αρχές προκειμένου να ρίξουν φως στην υπόθεση που έχει...
συγκλονίσει τα τελευταία 24ωρα, μετά τις δύο επιθέσεις αγνώστου άνδρα σε οδηγούς ταξί. 

O δράστης εκτιμάται πως έχει τοποθετήσει σιγαστήρα στο όπλο, κάτι που προκύπτει και από μαρτυρίες αυτοπτών μαρτύρων οι οποίοι δεν άκουσαν ήχο από πυροβολισμό κατά την διάρκεια της δολοφονίας του 52χρονου οδηγού ταξί. 

Σύμφωνα με το newpost, το πρώτο θύμα, ένας 32χρονος κάτοικος Γαλατσίου, που δέχτηκε δολοφονική επίθεση από τον μανιακό στις 11 Φεβρουαρίου, «βρίσκεται σε κατάσταση σοκ και προσπαθεί να επανέλθει στην κανονικότητα». Πλέον έχει πάρει εξιτήριο από το νοσοκομείο και ηρεμεί στο σπίτι του έχοντας γύρο του τα συγγενικά του πρόσωπα. Μάλιστα ο ίδιος περιέγραψε στην κάμερα του Alpha το περιστατικό, λέγοντας ότι ο μανιακός φορούσε φόρμα με κουκούλα και μιλούσε ελληνικά, ενώ σημείωσε ότι κατά την διάρκεια της κούρσας δεν αντάλλαξαν κουβέντα μεταξύ τους.

Στη δεύτερη επίθεση, στις 28 Φεβρουαρίου, ο οδηγός εκτελέστηκε με μια σφαίρα στο δεξί του κρόταφο την ώρα που το όχημα βρισκόταν εν κινήσει. Το έγκλημα αποκαλύφθηκε όταν λεωφορείο που περνούσε από το σημείο δεν μπορούσε να περάσει, γιατί το ταξί έκλεινε τον δρόμο και ο οδηγός του κατέβηκε να δει τι συμβαίνει, οπότε αντίκρισε τον 52χρονο νεκρό και ειδοποίησε την Αστυνομία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο δράστης και στις δυο περιπτώσεις επιθέσεων, πήρε κούρσα από κεντρικό σημείο της Κηφισιάς με κατεύθυνση την Εκάλη. Αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ εκτιμούν πως ο μανιακός είναι γνώστης της περιοχής για αυτό και επιλέγει να πραγματοποιεί επιθέσεις σε σημεία που γνωρίζει δρόμους διαφυγής και αισθάνεται «άτρωτος».

Ήδη αστυνομικοί έχουν στην διάθεσή τους βιντεοληπτικό υλικό από κάμερες κλειστού κυκλώματος από σπίτια και επιχειρήσεις και έχουν θέσει σε εφαρμογή σχέδιο για τον εντοπισμό και την σύλληψή του, πριν ξαναχτυπήσει...

newpost.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: