5.3.17

Φορτηγό μπήκε ανάποδα στον Κηφισό...

Μπήκε ανάποδα στον Κηφισό, προκάλεσε ατύχημα και συνελήφθη! Καταδίωξη δίχως προηγούμενο τα ξημερώματα ...προκάλεσε ατύχημα και συνελήφθη! 
Καταδίωξη δίχως προηγούμενο τα ξημερώματα...
Τον "χάρο" με τα μάτια τους είδαν δεκάδες οδηγοί που κινούνταν στο καθοδικό ρεύμα του Κηφισού στην συμβολή του με την Αθηνών στις 02:50 τα ξημερώματα, όταν...
φορτηγό που επέβαινε ένας 37χρονος Ρομά, μπήκε αντικανονικά οδηγώντας ανάποδα ενώ στο κατόποι του βρισκόταν όχημα της ΕΛ.ΑΣ! 

Η απίστευτη καταδίωξη συνέχισε στην Κηφισού με τον 37χρονο να καταφέρνει να ξεφύγει από τους αστυνομικούς, να μπαίνει στην γέφυρα της Λυκόβρυσης και να κατευθύνεται προς την Λεωφόρο Δεκελείας όπου συγκρούστηκε τελικώς με ένα διερχόμενο ταξί ενώ προκάλεσε ζημιές σε πέντε ακόμη αυτοκίνητα!

Εκεί οι αστυνομικοί κατάφεραν να τον ακινητοποιήσουν και να τον συλλάβουν. Πρωταγωνιστής αυτής της απίστευτης καταδίωξης ένας Ρομά ο οποίος νωρίτερα είχε κλέψει φορτηγό από εταιρία οδικής βοήθειας καθώς και τη μοτοσυκλέτα που ο υπάλληλος είχε κληθεί να επιδιορθώσει στην στην Πέτρου Ράλλη και Κηφισού!

Ο Ρομά έκλεψε το όχημα την ώρα που ο οδηγός βρισκόταν εκτός οχήματος.  Ο υπάλληλος άμεσα ενημέρωσε την αστυνομία και ξεκίνησε αυτή η πρωτοφανής καταδίωξη που από θαύμα δεν προκάλεσε κάποιο θανάσιμο δυστύχημα παρά μόνο τον ελαφρύ τραυματισμό του δράστη.

newpost.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: