1.3.17

Είχαν πυροβολήσει κι άλλο ταξιτζή, στην Κηφισιά, πριν έναν μήνα...

Φόβοι για μανιακό εκτελεστή: Είχαν πυροβολήσει και άλλο ταξιτζή στην Κηφισιά πριν έναν μήνα
Tι λέει ο γιος του δολοφονημένου ταξιτζή...
Πριν από περίπου έναν μήνα, στις 10 Φεβρουαρίου, κοντά στο σημείο όπου έγινε χθες η δολοφονία (πέντε τετράγωνα απόσταση), είχε πυροβοληθεί άλλος ένας ταξιτζής. 
To ...
ευτύχημα είναι, πως, εκείνος δεν τραυματίστηκε θανάσιμα, ωστόσο γίνονται έρευνες για να διαπιστωθεί αν αυτά τα δύο περιστατικά συνδέονται.

Οι ειδικοί έχουν στήσει έναν κλοιό περίπου 2 χιλιομέτρων από όπου έχουν συλλέξει κάμερες από δρόμους και σπίτια, ενώ εκφράζονται ανοιχτά φόβοι για το ενδεχόμενο να υπάρχει κάποιος εμμονικός που θέτει στο στόχαστρο ταξιτζήδες ή ανθρώπους που κυκλοφορούν νύχτα. Μάλιστα, υπάρχει το ενδεχόμενο στις 10 Φεβρουαρίου ο μανιακός να είχε κάνει πρόβα για το χτύπημά του το οποίο και τελικά υλοποίησε χθες! Το γεγονός ότι σε καμία από τις δύο περιπτώσεις δεν ήταν το κίνητρο η ληστεία, ενισχύει τους φόβους των ερευνητών.

Εντός των επόμενων ωρών θα γίνει γνωστό αν οι δύο ταξιτζήδες πυροβολήθηκαν από το ίδιο όπλο.

Τι λέει ο γιος του δολοφονημένου ταξιτζή

«Δεν μπορώ να το πιστέψω...», λέει σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση ο γιος του ταξιτζή και συνεχίζει «δεν είχαμε μιλήσει καθόλου το βράδυ, συνήθως δεν μας έλεγε τι ώρα θα γυρίσει, ξέραμε οτι θα γύριζε το πρωί...», είπε συγκλονισμένος.


«Έβγαινε βραδινές ώρες για δουλειά για να κάνει μεγαλύτερο μεροκάματο. Τι να σας πω. Είμαι συντετριμμένος. Δεν μπορούμε να πιστέψουμε πως έγινε αυτό το πράγμα. Σας παρακαλώ μην με ενοχλείτε άλλο εγώ και η μάνα μου είμαστε σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση», υπογράμμισε ο 30χρονος γιος του ταξιτζή.

πηγη protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: