9.12.16

Live η συζήτηση του προϋπολογισμού στη Βουλή...

ΒουλήΓια τέταρτη μέρα συνεχίζεται η συζήτηση του κρατικού προϋπολογισμού  για το οικονομικό έτος 2017 με την κυβέρνηση να υπεραμύνεται των πολιτικών της και να...
κάνει λόγο για σταθερά βήματα εξόδου από την κρίση και την αντιπολίτευση να εστιάζει τα πυρά της στις χθεσινές εξαγγελίες του πρωθυπουργού για άμεσα μέτρα κοινωνικής αναδιανομής.

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Ρίζος, κατηγόρησε όσους επιτίθενται στο κυβερνών κόμμα ότι «κρίνουν εξ ιδίων τα αλλότρια» και τόνισε ότι θα συνεχίσει την προσπάθεια της για ενίσχυση όλων των ευπαθών κοινωνικών ομάδων που ισοπέδωσαν οι προηγούμενες πολιτικές Ν.Δ. και ΠΑΣΟΚ.

Από την πλευρά του ο βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Κώστας Σκανδαλίδης, χαρακτήρισε «ομολογία ήττας τις χθεσινές πομπώδεις παροχολογίες του πρωθυπουργού προς τους πενόμενους συνταξιούχους».

Ο βουλευτής του ΚΚΕ Κώστας Στεργίου υπογράμμισε ότι «μόνο ως πρόκληση και κοροϊδία μπορεί να εκληφθεί το κυβερνητικό διάγγελμα που δίνει ψίχουλα από τα ματωμένα πλεονάσματα στους συνταξιούχους».

Ο προϋπολογισμός αναμένεται να ψηφιστεί τα μεσάνυχτα του Σαββάτου, ενώ τότε θα μιλήσει και ο Αλέξης Τσίπρας...



Δεν υπάρχουν σχόλια: