29.12.16

Στο σκοτάδι Άνδρος, Τήνος, Μύκονος...

Ένας νεκρός από την κακοκαιρία στη Ροδόπη...

Δίχως τέλος τα προβλήματα εξαιτίας της κακοκαιρίας σε όλη την χώρα, ενώ ένας άνθρωπος έχασε την ζωή του στην Ροδόπη.

Χωρίς ρεύμα από...
τις 5 το απόγευμα μέχρι τις βρέθηκαν τα νησιά της Τήνου, της Άνδρου και περιοχές της Μυκόνου, καθώς σημειώθηκε διακοπή της ηλεκτροδότησης μετά από βλάβη που σημειώθηκε στον υποσταθμό της ΔΕΗ στην Κάρυστο, λόγω της κακοκαιρίας.

Ειδικότερα, όπως έγινε γνωστό, την πιο κρύα ημέρα του φετινού χειμώνα, σημειώθηκε βλάβη στο υποθαλάσσιο καλώδιο από την Κάρυστο που συνδέει τα νησιά με το ηπειρωτικό σύστημα ηλεκτρικής ενέργειας, με συνέπεια να διακοπεί η παροχή και να βυθιστούν στο σκοτάδι τα τρία νησιά του Αιγαίου.

Συνεργεία προσπάθησαν να προσεγγίσουν το σταθμό της Καρύστου, αλλά ήταν εξαιρετικά δύσκολο λόγω της κακοκαιρίας. Τελικά κατάφεραν σε δύο ώρες να αποκαταστήσουν τη βλάβη και να επαναφέρουν την ηλεκτροδότηση στα τρία νησιά.

Θύμα της κακοκαιρίας, 76χρονος στην Ροδόπη...

Ένας 76χρονος από τη Ροδόπη έχασε τη ζωή του εξαιτίας της σφοδρής κακοκαιρίας που έχει βάλει από χθες ολόκληρη τη χώρα στην «κατάψυξη».

Όπως μεταδίδει το paratiritis-news.gr το θύμα βρισκόταν στις εγκαταστάσεις επιχείρησης στην επαρχιακή οδό Κομοτηνής-Ιάσμου, όταν η κύρια πόρτα της ξεκόλλησε από τους θυελλώδεις ανέμους και έπεσε πάνω του.

Άμεση ήταν η επέμβαση της Πυροσβεστικής αλλά και του ΕΚΑΒ, το οποίο παρέλαβε τον άτυχο άντρα, ο οποίος ωστόσο εξέπνευσε κατά τη διακομιδή του στο Γενικό Σισμανόγλειο Νοσοκομείο Κομοτηνής...

Δεν υπάρχουν σχόλια: