7.12.16

Συνετρίβη αεροσκάφος με 47 επιβαίνοντες στο Πακιστάν...



 Ανάμεσα στους επιβαίνοντες κι ένας τηλεοπτικός αστέρας.
BINTEO...
Το αεροσκάφος με 37 επιβάτες και 10 μέλη πλήρωμα που είχε χαθεί από τα ραντάρ συνετρίβη, σύμφωνα με...
τα διεθνή ΜΜΕ.

Το αεροσκάφος τύπου ATR-42 είχε απογειωθεί από την πόλη Σιτράλ και συνετρίβη κοντά στην πόλη Αμποταμπάντ, στην περιοχή Χαβελιάν, ενώ το στίγμα του εξαφανίστηκε από τα ραντάρ 90 λεπτά μετά την απογείωση.


Στο αεροπλάνο σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες επέβαιναν 47 άτομα, ενώ ανάμεσά συγκαταλέγεται και ένας τηλεοπτικός αστέρας του Πακιστάν.

Μόλις, μάλιστα, έγινε γνωστό πως στο αεροσκάφος επέβαινε ο Τζουναίντ Τζαμσέντ, ο οποίος ήταν ιδιαίτερα αγαπητός στο τηλεοπτικό κοινό του Πακιστάν, το Twitter κατακλύστηκε από μηνύματα αγάπης για τον ίδιο και την οικογένειά του.

Ο Τζαμσέντ έγινε ευρέως γνωστός στη γενέτειρά του τη δεκαετία του 1980 χάρη στο συγκρότημα «Vital Signs», το οποίο λάτρεψαν οι νέοι της εποχής, μετατρέποντάς το σε ένα από τα πιο σημαντικά μουσικά σχήματα της χώρας.

Δέκα χρόνια μετά την καριέρα του στη μουσική, ο Τζαμσέντ αποφάσισε να γίνει κληρικός εκφράζοντας δημόσια την αγάπη του στη θρησκεία και προσκαλώντας τους νέους να ακολουθήσουν το δρόμο του Αλλάχ. 


Ο Τζουναίντ Τζαμσέντ



Στο σημείο της συντριβής σπεύδουν σωστικά συνεργεία. Αξιωματούχοι δήλωσαν ότι το θεωρούν απίθανο να βρεθούν επιζώντες, ενώ προς το παρόν έχουν εντοπιστεί πέντε σοροί.

«Όλες οι σοροί έχουν απανθρακωθεί και δεν μπορούν να αναγνωριστούν. Τα συντρίμμια έχουν διασκορπιστεί», δήλωσε ο αξιωματούχος Ταζ Μουχάμαντ Χαν που βρίσκεται στο σημείο.

Ο Χαν, μάλιστα, επικαλέστηκε μαρτυρίες αυτοπτών που είδαν το αεροσκάφος πριν συντριβεί στην ορεινή περιοχή να έχει τυλιχτεί στις φλόγες.

Η λίστα των επιβαινόντων

Δεν υπάρχουν σχόλια: