28.4.14

Tι εκρυψε η Μαρία Σπυράκη...



Η Μαρία Σπυράκη σε τηλεοπτική της συνέντευξη αποκάλυψε σήμερα κάτι που σε άλλες χώρες θα μπορούσε αν όχι να φέρει τριγμούς στην κυβέρνηση, σίγουρα να προκαλέσει την αυτεπάγγελτη παρέμβαση της δικαιοσύνης.
Στην...
τηλεοπτική της συνέντευξη (βλέπε στο τέλος) στο Κρήτη TV ισχυρίστηκε ότι ανάμεσα στις εκλογές Μαΐου - Ιουνίου του 2012 το τραπεζικό σύστημα της χώρας κατέρρευσε και ότι η κυβέρνηση έστελνε στρατιωτικό αεροπλάνο στην Ιταλία για να φέρει μετρητά προκειμένου να μην αποκαλυφθεί το bank run.

Η ίδια λέει το γνώριζε αυτό όπως και όλοι οι δημοσιογράφοι του MEGA αλλά το απέκρυψαν γιατί αν η είδηση γινόταν γνωστή στον κόσμο η χρεοκοπία θα ήταν δεδομένη. Η συγκλονιστική αυτή δήλωση της υποψήφιας ευρωβουλευτού της Νέας Δημοκρατίας προσομοιάζει με την άλλη μεγαλειώδη στιγμή της δημοσιογραφίας του Γιάννη Πρετεντέρη, ο οποίος στο βιβλίο του έγραφε ότι στην αρχή της κρίσης γνώριζε ότι το πρόγραμμα σωτηρίας της χώρας δεν βγαίνει αλλά έλεγε ψέματα στον κόσμο για να αποφευχθεί η οριστική κατάρρευση της οικονομίας.

Διαβάστε ολόκληρο το κείμενο του Κώστα Εφήμερου, ΕΔΩ...

Δεν υπάρχουν σχόλια: