26.4.14

Ώρα στέψης στο ΟΑΚΑ!...


Η ώρα για την Κούπα έφτασε!
ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός διασταυρώνουν τα ξίφη τους στο ΟΑΚΑ (20:00, live chat στο woop.gr) με φόντο το...
τρόπαιο του Κυπέλλου Ελλάδας.

Μια μεγάλη μάχη ανάμεσα σε δυο ομάδες που φέτους μετρούν από μια νίκη έκαστος στο πρωτάθλημα στα μεταξύ τους ματς (με 2-1) και που έχουν να τα... πουν και στα πλέι οφ.

Ο κόσμος τους θα δώσει βροντερό παρών, τα εισιτήρια έχουν εξαντληθεί και θα πέσουν... κορμιά στον αγωνιστικό χώρο, διότι τόσο οι "ασπρόμαυροι" όσο και οι "πράσινοι" θέλουν μετά μανίας να σηκώσουν το Κύπελλο.

Διαβάστε τα πλάνα των δυο προπονητών ενόψει της σπουδαίας αναμέτρησης στην Καλογρέζα.

Με τα γνωστά προβλήματα ο ΠΑΟΚ

Τυπικά γηπεδούχος είναι ο ΠΑΟΚ, ο οποίος θέλει να σηκώσει εκ νέου ένα Κύπελλο, αφού τελευταία φορά που γεύτηκε το νέκταρ της επιτυχίας ήταν το 2003 με αντίπαλο τον Άρη στην Τούμπα (1-0), ενώ δυο χρόνια πριν είχε νικήσει με 4-2 τον Ολυμπιακό στη Ν. Φιλαδέλφεια.

Ο Γιώργος Γεωργιάδης ήταν πρωταγωνιστής ως παίκτης στις τελευταίες Κούπες της ομάδας του και ως προπονητής επιθυμεί να ζήσει ανάλογες στιγμές.

Ο "Δικέφαλος του Βορρά" έχει να αντιμετωπίσει αρκετά αγωνιστικά προβλήματα, αφού είναι γνωστές οι απουσίες βασικών παικτών, τις οποίες θα προσπαθήσει να καλύψει εκ των έσω.

Οι Αθανασιάδης, Κατσουράνης και Νάτχο είναι τιμωρημένοι, ενώ θα λείψει και ο τραυματίας Μαντούρο, με τον Γ.Χ. να έχει ένα ερωτηματικό σχετικά με την αρχική 11άδα.

Αν παρατάξει την ομάδα του με 4-3-3, τότε ο Κίτσιου θα συμπληρώσει το δίδυμο Κάτσε-Λάζαρ στη μεσαία γραμμή. Σε άλλη περίπτωση θα ξεκινήσει με 4-2-3-1 και τον Σωτήρη Νίνη πίσω από τον Σαλπιγγίδη. Από εκεί και πέρα, η ενδεκάδα του ΠΑΟΚ θα είναι η εξής: Γλύκος, Βίτορ, Ινσαουράλδε, Σκόνδρας, Τζαβέλλας, Κάτσε, Λάζαρ, Λούκας, Στοχ και Σαλπιγγίδης.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Γκσπούρνινγκ, Γιακουμή, Λίνο, Σπυρόπουλος, Κίτσιου, Νίνης, Μάρτενς, Πόζογλου, Βούκιτς, Χούσεν και Κουλούρης.

Η... νέα εποχή να συνδυαστεί με τρόπαιο

Στον αντίποδα, ο Παναθηναϊκός θέλει να συνδυάσει με ένα Κύπελλο τη "νέα εποχή" που έχει ξεκινήσει από το περασμένο καλοκαίρι.

Μια ομάδα που χτίστηκε με λίγα χρήματα και χαμηλές φιλοδοξίες, που όμως διεκδικεί την δεύτερη θέση και τα προκριματικά του Champions League, αλλά και την αποψινή Κούπα.

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, όλα δείχνουν ότι είχε ένα δίλημμα για τον παρτενέρ του Μπεργκ στην επίθεση ανάμεσα στον Καρέλη και τον Πέτριτς και μένει να δούμε ποιον θα επιλέξει τελικά ο Γιάννης Αναστασίου.

Από εκεί και πέρα, την εστία θα υπερασπιστεί ο Κοτσόλης, έχοντας μπροστά του - από δεξιά προς αριστερά - τους Τριανταφυλλόπουλο, Κουτρουμπή, Σίλντενφελντ και Νάνο.

Αμυντικό χαφ θα είναι ο Μέντες, με τους Πράνιτς και Ζέκα ως εσωτερικούς μέσους. Πίσω από τους δύο επιθετικούς (Μπεργκ – Καρέλη ή Πέτριτς) θα είναι ο Αμπέντ.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Καπίνο, Ταμπάκης, Χουχούμης, Σπυρόπουλος, Λαγός, Δώνης, Κλωναρίδης, Ατζαγκούν και Πέτριτς. Εκτός αποστολής έμειναν ο Μπαϊράμι, ο ανέτοιμο Ντίνας και οι νεαροί Ρισβάνης, Μαρινάκης.

woop.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: