27.4.14

Πανικόβλητος και ξεχασιαρης ο Μιχαλολιάκος...



Ο δύσκολος ρόλος του Λεουση, που εξασφάλισε 250.000 ευρώ απο τον δήμαρχο...
Ειναι προφανές οτι η διαφημιστική εταιρεια του κ. Λεουση που έχει αναλάβει την επικοινωνία του απερχόμενου δημάρχου Πειραιώς Βασίλη Μιχαλολιάκου, τον έχει συμβουλεψει να κρατά χαμηλά τους τόνους της αντιπαράθεσης. Επειδή ο άνθρωπος απο μικρός έχει ...
συνηθίσει στους πολιτικούς τραμπουκισμους, δεν ειναι εύκολο να το πετύχει. Ασε, που ξεχνά και τι λέει. Για παράδειγμα ο Μωραλης, απευθυνόμενος προς τον κ. Μιχαλολιάκο, του είπε οτι την ίδια ώρα που ζητά πολιτικό πολιτισμό, τον χαρακτηριζει υπάλληλο συμφερόντων. "Ειναι τιμητικό για μένα που είμαι υπάλληλος, όπως και το 95% των Ελλήνων". Απο κει και πέρα ο κ. Βουρακης, ρώτησε τον απερχόμενο δήμαρχο αν δεν εκλεγεί, αν θα σταθεί στο πλευρό του επόμενου δημοτικού άρχοντα. "Φυσικά" απάντησε ο Μιχαλολιακος, έχοντας προφανώς ξεχάσει παλιότερη δήλωση του, με την οποία είχε δήλωση οτι" ή δήμαρχος ή παππους".
Να υποθέσουμε οτι η εταιρεια του κ. Λεοντής, η οποία σύμφωνα με δημοσίευμα του έθνους της Κυριακής, εξασφάλισε προς ημερών δουλεια 250.000 ευρώ, θα φροντίσει να επαναφέρει στην τάξη τον πανικόβλητο Μιχαλολιάκο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: