26.4.10

Δήμητρα Παπανδρέου ON WEB...

Από www.e-rock.gr
"ΔΗΜΗΤΡΑ ON WEB" τιτλοφορείται, πλέον, η Δευτεριάτικη μεσημβρινή μας συνήθεια. Και μας έγινε συνήθεια τούτη η εκπομπή, γιατί πολύ απλά η κ. Δήμητρα Παπανδρέου ακολουθεί την απλή και συνάμα επιτυχημένη συνταγή, αυτή, που ως απαραίτητο...
συστατικό της, επιβάλλει ενδιαφέροντες ανθρώπους, που έχουν να πουν. Αντίθετα, δηλαδή, με τους συνήθεις τηλεοπτικούς μαϊδανούς.

Περί της γαστρονομίας, λοιπόν, ο λόγος, όπως πολύ σωστά καταλάβατε, τη Δευτέρα 26 Απριλίου στις 16.00 και για δύο ολόκληρες ώρες, παρέα με δύο ανθρώπους, που έχουν ταυτιστεί αφενός με τη γαστρονομία αυτή καθ' αυτή ως επιστήμη κι αφετέρου με την επιτυχία, που γνωρίζουν, ως σκληρά εργαζόμενοι, μέσα από την επιστήμη που υπηρετούν.

Κι επειδή γαστρονομία δεν είναι μονάχα οι συνταγές, καλεσμένοι της Δήμητρας Παπανδρέου στο ραδιοθάλαμο του "e-Rock.gr" οι Σεφ Ντίνα Νικολάου και Θοδωρής Αγγελασόπουλος, για μια συζήτηση περί γαστρονομίας, καταφανώς διαφορετική από αυτές που έχουμε συνηθίσει.

* Η εκπομπή της Δήμητρας Παπανδρέου, "ΔΗΜΗΤΡΑ ON WEB", θα μεταδοθεί από το ραδιόφωνο του "e-Rock.gr", την Δευτέρα 26 Απριλίου στις 16.00 και για δύο ολόκληρες ώρες, ζωντανά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: