5.4.10

Οι φονικοί σπινθήρες...

Mε τον ίδιο τρόπο βρήκαν τραγικό θάνατο απο βεγγαλικά τα δυο παιδιά στην Σαντορίνη και την Κρήτη. Στο Καρτεράδο Θήρας ο γιος του Αντιδημάρχου σκοτώθηκε απο σπινθήρα που έκανε το ηλεκτρικό τρυπάνι που χρησιμοποίησε για να τρυπήσει τον σωλήνα στον οποίο είχε τοποθετήσει εκρηκτική ύλη.

Η έκρηξη έγινε σε αποθήκη την στιγμή που...

...έφτιαχνε τις αυτοσχέδιες κροτίδες. Στους Βώρους Ηρακλείου συνέβη το ίδιο όταν 17χρονος μαζί με φίλους του πετούσαν αυτοσχέδια βεγγαλικά σε εγκαταλελειμένο σπίτι. Μια απο τις κροτίδες του ανήλικου όμως δεν έσκασε με αποτέλεσμα αυτός να την πάρει στα χέρια του και με τρυπάνι χειρός να προσπαθήσει να ανοίξει τρύπα στον μεταλλικό σωλήνα, για να "φυτέψει" στον δυναμίτη φυτίλι. Δεν πρόλαβε καν όμως να ανάψει το φυτίλι με αναπτήρα, αφού απο το τρυπάνι ο σπινθήρας πυροδότησε τον δυναμίτη.

Ο 17χρονος μεταφέρθηκε στο Kέντρο Yγείας Μοιρών και απο εκεί στο Βενιζέλειο νοσοκομείο. Στη διαδρομή τον νεαρό παρέλαβε η κινητή μονάδα του ΕΚΑΒ αλλά ήταν ήδη αργά αφού ενώ είχε ακατάσχετη αιμοραγία, έπαθε και ανακοπή. Το άτυχο παιδί απο την έκρηξη είχε ανοικτό πνευνομοθώρακα, ενώ είχε ακρωτηριαστεί και το αριστερό του χέρι.
από το crimesonair.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: