13.4.10

Μη μιλάς, μη γελάς, υπαγορεύει η ΕΛ.ΑΣ...

Γράφει ο Άδωνις Αναστασιάδης
Παράρτημα της Αντιτρομοκρατικής χθες το Mega. Πρώτο το Nonews-NEWS το επεσήμανε. Σήμερα τους χτυπάει και η Ελευθεροτυπία, μιλώντας γενικά για μπατσοδημοσιογραφία σε άρθρα και παραπολιτικές στήλες, αλλά και με ευθείες βολές στο πρωτοσέλιδο της: "Επιχειρούν να συνδέσουν περίεργο τηλεφώνημα με τη βόμβα που σκότωσε το μικρό Αφγανό".

Ο δημοσιογράφος Γ. Μαρνέλλος που...

...το υπογράφει σχολιάζει: "Το περιεχόμενο της συνομιλίας (μεταξύ ενός εκ των συλληφθέντων κι ενός που ψάχνουν να τον βρουν, με ειρωνική διάθεση για το παιδί που επρόκειτο μετά από λίγο να σκοτωθεί) δεν είναι λογικό, από την ώρα (30 λεπτά πριν από την έκρηξη) ν' αφορά το μικρό Αφγανό".

Αυτή είναι σοβαρή προσέγγιση. Με μια ακόμη παρατήρηση. Ο εισαγγελέας δεν αξιολόγησε αυτή τη συνομιλία. Γιατί αν το έκανε, θ' ασκούσε δίωξη για ανθρωποκτονία. Όπερ δεν έχει συμβεί. Μέχρι στιγμής τουλάχιστον.

Παραταύτα η κυρία Τρέμη χθες, γράφοντας στα παλιά (περσινά της) μοντελάκια την δημοσιογραφική αρχή της "πισινής", έλαβε ως δεδομένο ότι οι άθλιοι αυτοί τύποι ειρωνεύονταν ένα παιδί λίγο πριν από το θάνατο του κι έκανε τ' ανάλογα σχόλια.

Ο Ραχωβίτσας θα ήταν πιο συγκρατημένος...

Δεν υπάρχουν σχόλια: