19.4.10

Και τι δεν έχει να προσφέρει η Τζούλια στην Ελλάδα;...


ΔΙΑ ΧΕΙΡΟΣ ΑΝΤΩΝΗ ΚΟΥΜΙΩΤΗ
ΓΡΑΦΤΗΚΕ και τί δεν γράφτηκε, από την στιγμή που η Τζούλια Αλεξανδράτου αποφάσισε να κάνει πλάκα στα Μέσα Μαζικής Εξαπάτησης και στους αφεντικούς τους, λέγοντας ότι θέλει να ασχοληθεί ενεργά με την πολιτική ζωή του τόπου. Κι άρχισαν οι εθνικές μας τηλεστάρ από μεσημβρινού άμβωνος και συνέχισαν οι περισπούδαστες πένες της δημοσιογραφικής μας κατάντιας κι όπου να 'ναι θα εκφραστούν και οι πολιτικοί άρχοντες αυτού του τόπου.
"ΚΑΙ ΤΙ ΕΧΕΙ να προσφέρει η Τζούλια στην Ελλάδα;", "Και τί έγραφε στην...



επιστολή της προς τον Γιώργο Παπανδρέου;" Και πώς και πού και τί και γιατί και άλλα τέτοια υποκριτικά και συνάμα ξερασμένα ερωτήματα δίνουν και παίρνουν τις τελευταίες ώρες, τόσο στον έντυπο, όσο και στον ηλεκτρονικό Τύπο της χώρας.

ΚΑΙ ΔΙΕΡΩΤΟΜΑΣΤΕ, εμείς, οι ταπεινοί rockers: Και τι δεν έχει να προσφέρει η Τζούλια στην Ελλάδα; Ήθος; Κατά τους εξουσιαστές δεν χρειάζεται, αφήστε που τσακίστηκε, κάπου εκεί, ανάμεσα σε αυτοκτονικούς ιδεασμούς και κλωτσομπούνιδια συζύγων προς πρώην υπουργούς. Ύφος; Κατά τους εξουσιαστές, επίσης, δεν χρειάζεται, αφήστε που γκεμίστηκε, κάπου εκεί, μεταξύ Ιμίων, κουμπάρων, offshore εταιρειών, μοναστηριών και ΔοΝηΤων.

ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ, η Τζούλια έχει χρήματα, για να διασκεδάσουμε και τις όποιες εντυπώσεις, έχει χρήματα πολλά κι αν έμπαινε στη Βουλή, που αν την κατέβαζαν θα έμπαινε, δεν θα κοίταζε να φάει, θα έμπαινε δηλαδή έχοντας, αντίθετα με την πλειψηφία των νυν, που μπήκαν μη έχοντας και βγαίνουν, όταν αποφασίσουν να βγουν, έχοντας και κατέχοντας.

ΟΧΙ - ΟΧΙ δεν βαλθήκαμε να σας τρελάνουμε, αλλά δεν θα ανεχθούμε να μας τρελάνουν κι όλοι οι άλλοι. Η Τζούλια και η κάθε Τζούλια μας αξίζουν, αφού αποτελούν την φαινομενικά ακμάζουσα σε όλα τα επίπεδα νεολαία ενός τόπου, που δεν έχει κανένα πρόβλημα να την βλέπει να ξεφτιλίζεται σε reality και talent show, που δεν χαλιέται να εισπράττει από τα λάθη της, που δεν μασάει, τέλος, να την εκδίδει όπως και όπου γης. Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΝΕΟΛΑΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΠΟΡΝΗ ΚΑΙ Η ΓΕΝΙΑ ΤΗΣ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ Ο ΝΤΑΒΑΤΖΗΣ ΤΗΣ.

Υ.Γ.: Το τραγούδι της Χάρις Αλεξίου "Μεγάλωσα" αφιερωμένο εξαιρετικά.
WWW.E-ROCK.GR

Δεν υπάρχουν σχόλια: