25.11.09

Τα χαμηλά νούμερα του Δελτίου Ειδήσεων του Ευαγγελάτου φέρνουν γκρίνια και αλλαγές...


Μεγάλο «αγκάθι» έχει αρχίσει να αποτελεί για την τηλεθέαση του ΑΝΤ1 το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του καναλιού.
Ηλίου φαεινότερο είναι πλέον πως «Τα Νέα του ΑΝΤ1» δε συγκινούν ιδιαίτερα τους τηλεθεατές, με αποτέλεσμα ο Νίκος Ευαγγελάτος κάθε μέρα να αντικρίζει εαυτόν στους τελευταίους και καταϊδρωμένους της AGB.

Τα νούμερα βέβαια δεν περνούν μόνο από τα μάτια του κ. Ευαγγελάτου αλλά και...


από εκείνα των ιθυνόντων του καναλιού που έχουν απλώσει τα σχέδιά τους προκειμένου να αντιδράσουν αποτελεσματικά.

Χαρακτηριστικά, ο Γιάννης Λάτσιος σε συνέντευξη του στην εφημερίδα «Το Βήμα της Κυριακής», αφού σαφώς αναγνώρισε το δελτίο ειδήσεων σαν ένα από τα αδύναμα σημεία τηλεθέασης του σταθμού κατόπιν σε ερώτηση του δημοσιογράφου για το αν τίθεται πρόβλημα προσώπων ο ίδιος απάντησε: «Πιστεύω ότι ποτέ δεν είναι πρόβλημα μόνο προσώπων. Όταν σε ένα πρόγραμμα κάτι δεν πάει καλά, πρέπει να το δεις από την αρχή, συνολικά».

Και ας σταθούμε λίγο σε αυτή τη δήλωση γιατί μάλλον είναι κάτι παραπάνω από μια αράδα λέξεις…

Αναγνωρίζοντας, ο γενικός διευθυντής προγράμματος του ΑΝΤ1 πως τίθεται συνολικό πρόβλημα, δε φαίνεται να αγνοεί και το «ειδικό», δηλαδή τον Νίκο Ευαγγελάτο.

Όπως ο ίδιος άλλωστε αναφέρει λίγο νωρίτερα στην ίδια συνέντευξη, σκοπός είναι να έχει το δελτίο μεγαλύτερη απήχηση στο κοινό (μην ξεχνάτε πως το σημείο κλειδί είναι το κοινό 15-44), κατά συνέπεια να γίνει πιο φρέσκο και νεανικό, να αλλάξει «εικόνα» όπως χαρακτηριστικά αναφέρει.

Πως λοιπόν μπορεί κάτι τέτοιο να επιτευχθεί από τους ιθύνοντες του Αμαρουσίου αν διατηρήσουν στο δελτίο τον Νίκο Ευαγγελάτο; Έναν σαφώς καταξιωμένο δημοσιογράφο, που όμως έχει ήδη δείξει αυτά που μπορεί να κάνει και το όνομα του δεν έχει συνδεθεί με το ευχάριστο δελτίο ειδήσεων αλλά με κάτι πιο παραδοσιακό δημοσιογραφικά. Κι αυτό το «ξύλινο» δημοσιογραφικό δε δείχνει να ευνοεί το κανάλι του ΑΝΤ1, ούτε όμως θα είναι εύκολο να πείσουν τον Νίκο Ευαγγελάτο για εκπτώσεις ύφους ίσως και περιεχομένου. Αρα…;
Από www.stifora.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: