30.11.09

Τhe stage is yours...

Τσάμπα τα λεφτά
Ε, πραγματικά I do not understand. Προς τι τόσες δημοσκοπήσεις καλέ, γκάλοπ και πανικός για να βρούμε ποιος θα είναι ο επόμενος αρχηγός. Ο mentalist το είχε προβλέψει καθαρά. Για president ο Uri είδε Σαμαρά!
Ντέρμπι μια φορά δεν το λες
Και εντάξει βρε guys, πληρώσαμε, έγιναν που έγιναν. Να έπεφταν τουλάχιστον οι δημοσκοπήσεις και μέσα μια φορά! Γιατί ποιο ντέρμπι και αηδίες βρε παιδιά; Δέκα μονάδες τής έριξε διαφορά! Το πρωί της Παρασκευής γνώριζε για γρίπη, το...βράδυ ξέχασε!
Να’ναι καλά ο Θεοφάνους με αυτά και με αυτά κρατιέται το X-Factor υψηλά. Τον έκανε τον σαματά του ο συνθέτας και μας λαχτάρισε ξανά. Εξαφανίστηκε την Παρασκευή από το πλατό, κατήγγειλε την παραγωγή ότι δεν τους προστάτευσε με την γρίπη των παικτών, έριξε και απειλή ότι θα την κάνει από την εκπομπή!

Όχι που θα έφευγε
Το X-Factorικό ρεπορτάζ αναφέρει ότι ξημερώματα Σαββάτου έστειλε και επιστολή βαρύγδουπη προς υπευθύνους και παραγωγή. Και αφού έδωσε τροφή με το κιλό σε πρωινά και μεσημεριανά βγήκε today η Γκαγκάκη στο ''10 με 1 μαζί'' και είπε Θεοφάνους παραμένει στην εκπομπή… Άντε καλέ. Εκπλαγήκαμε χοντρά!

Déjà vu
Βρε βρε ιός. Χτυπάει κάθε Δευτέρα πρωί. Απουσίαζε πάλι από το πόστο της η Ελεονώρα Μελέτη και την έβγαλε ο αρχισυντάκτης την εκπομπή. Ε, εντάξει την πήραν κι ένα τηλέφωνο την γυναίκα να ανέβουν λίγο και στην AGB…

Εμείς όταν αρρωσταίνουμε δεν μιλιόμαστε
Στο conversation που είχαν το woman κατέθεσε και ρεπορτάζ για θέμα της προσωπικό, για απειλές που δέχεται από τρελό μανιακό. Περιέγραφε η presenter με way αναλυτικό. Πάντως προσθέστε άλλη μία μου απορία λαμπρή. Πώς γίνεται να έχεις πυρετό, να δεινοπαθείς και να μιλάς τόσο cool στην TV; Πείρα εξαιρετική…

Α τσα Καφές!
Καλέ τι ψυχαγωγικά, τι ενημερωτικά, τι ifotainmentικά, όλοι μια οικογένεια ήμαστε. Προσωπικά την είδηση για τον Σαμαρά που δεν βγήκε να χαιρετίσει με το family από το μπαλκόνι της Ρηγίλλης - γιατί του είχε πάρει ο Καραμανλής τα κλειδιά - την πληροφορήθηκα από… τον Καφέ με την Ελένη!

Απορία 2009 – 2010
Εξακολουθώ και θεωρώ αδυναμία κανονική να έχετε τον διάσημο Uri Geller που σε κερδίζει για τα καλά, τον Φερεντίνο τον πιο σούπερ παρουσιαστή στην ελληνική TV και να μην γίνεται ο χαμός με την εκπομπή. Καταθέτουμε απορία πραγματική…

Γιώτα Δημητρακοπούλου
enimerosi24

Δεν υπάρχουν σχόλια: