23.4.24

Κορωπί: Άγριος καβγάς μαθητών σε σχολείο...



Άγριος καβγάς ξέσπασε στο 2ο Λύκειο Κορωπίου μεταξύ μαθητών με αποτέλεσμα ένας 16χρονος να πάει στο νοσοκομείο και ένας άλλο να συλληφθεί...

Ειδικότερα, σύμφωνα με πληροφορίες του notioanatolika.gr, δύο μαθητές συνεπλάκησαν με αποτέλεσμα τον τραυματισμό ενός από αυτούς, ο οποίος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, ενώ ο άλλος συνελήφθη.

Για τον λόγο αυτό μάλιστα εκλήθη από τη διεύθυνση του σχολείου περιπολικό. Χθες για το περιστατικό συνεδρίασε ο Σύλλογος Διδασκόντων του σχολείου, ενώ το θέμα, όπως είναι φυσικό, έλαβε διαστάσεις στην τοπική κοινωνία.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η διαφορά των δύο παιδιών -μαθητών της Α' Λυκείου- δημιουργήθηκε το βράδυ του Σαββάτου εκτός σχολείου.

Στο τέλος κάποιου από τα διαλείμματα της Δευτέρας, ο θύτης πλησίασε το θύμα και του έδωσε μια μπουνιά στη μύτη, με αποτέλεσμα το θύμα να τραυματιστεί σοβαρά και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

Την ώρα που ο θύτης ξυλοκοπούσε τον 16χρονο, του έπεσε ένα αρκετά μεγάλο αιχμηρό αντικείμενο -μάλλον λάμα-, το οποίο πήραν κάποιοι συμμαθητές του και το παρέδωσαν στη διεύθυνση του σχολείου. Τέλος, όπως ήταν φυσικό ειδοποιήθηκαν για το περιστατικό οι γονείς του 16χρονου θύτη.

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: