9.6.23

«Φουσκοθαλασσιά» στην Πλεύση...

 Καταγγελίες κατά Κωνσταντοπούλου για αλλαγές στις λίστες...
Δύο υποψήφιες του κόμματος καταγγέλλουν ότι η πρόεδρος ξηλώνει κόσμο από τις λίστες για να βάλει εκλεκτούς της σε εκλόγιμες θέσεις. Τοποθετήσεις με σοβαρές αιχμές και μια παραίτηση.
Απαντήσεις καλείται να δώσει η Ζωή Κωνσταντοπούλου και η ηγετική ομάδα της Πλεύσης Ελευθερίας μετά τις δύο καταγγελίες από υποψήφιες του κόμματος που κάνουν λόγο για ξαφνικές αλλαγές στα ψηφοδέλτια και τη σειρά βουλευτών.

Πρόκειται για... μια πρακτική που είναι στο δικαίωμα του προέδρου του κόμματος, όμως σπανίως αλλάζει η σειρά των ονομάτων, καθώς παραμένει η σειρά ως έχει για επιβράβευση στους υποψήφιους που πήγαν καλά στην σταυροδοσία.

Τώρα η Μαργαρίτα Καζάκου και η Όλγα Δάλλα με δημόσιες τοποθετήσεις τους αναφέρουν ότι η κ. Κωνσταντοπούλου άλλαξε τις λίστες στις εκλογικές περιφέρειες της Β΄Πειραιά και Β3 του Νοτίου Τομέα Αθηνών. Οι δύο υποψήφιες, μάλιστα, ήρθαν πρώτες σε σταυρούς. 
Η κ. Καζάκου με βίντεο στη σελίδα της στο Facebook έγραψε με νόημα «ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΝΙΚΗΤΕΣ ΤΗΣ Β ΠΕΙΡΑΙΑ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΥΣ ΤΙΜΗΣΕ Ο ΛΑΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΟΥ... και όχι αυτοί που φυτεύτηκαν με απόφαση της Αρχηγού Ζωής Ζωή Κωνσταντοπούλου και που θα δείτε στο ψηφοδέλτιο της Κυριακής 25/6/2023 της ΠΛΕΥΣΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ...!!!».



Από την πλευρά της η Όλγα Δάλλα εκφράστηκε με πιο βαριές εκφράσεις, ενώ ανακοίνωσε και την αποχώρησή της από το κόμμα. Έκανε λόγο για προδοσία και ψέμα, ενώ χαρακτηρίζει την Πλεύση Ελευθερίας ως «έκτρωμα», ζητώντας συγγνώμη από τους ψηφοφόρους της.

Αναλυτικά η ανάρτηση


Πριν αλέκτωρ λαλήσει τρις…ήρθε η προδοσία.

Πριν μπει στη Βουλή, άρχισε τις εκκαθαρίσεις.

Τέλος λοιπόν στην πολιτική μου «καριέρα»!

Ήθος, Αξιοκρατία Δικαιοσύνη Δημοκρατία/Η φωνή των πολιτών στη Βουλή/Λαϊκή Κυριαρχία τονίζονται στη Διακήρυξη της Πλεύση Ελευθερίας.

Και ήταν όλα ΨΕΜΑΤΑ …

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου - Zoe Konstantopoulou αποφάσισε και διέταξε να πεταχτεί η ψήφος σας στα σκουπίδια προκειμένου να διορίσει τους ημέτερους.

Παίρνω λοιπόν την ευθύνη που μου αναλογεί

Αποχωρώ από αυτό το έκτρωμα που έχει το θράσος να αυτοαποκαλείται κίνημα

Ζητώ συγνώμη από όλους τους συμπολίτες μου που με στήριξαν.

Δεν μπόρεσα να ανταπεξέλθω στη φαυλότητα…

Κοινοποιήστε ελεύθερα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: