20.1.22

Το πιο δίκαιο και πιο σωστό η μείωση μισθού...


...Δηλώνει γαλάζιος βουλευτής...

Την απάνθρωπη τροπολογία της κυβέρνησης στήριξε ο Βουλευτής Θεσπρωτίας Νέας Δημοκρατίας, Βασίλης Γιόγιακας, σύμφωνα με την οποία προβλέπεται χαράτσι στο 50% στις... αποδοχές των γονέων με άρρωστα από κορονοϊό παιδιά.

«Το πιο ΔΙΚΑΙΟ και το πιο ΣΩΣΤΟ, η μείωση μισθού στο μισό, στην άδεια ειδικού σκοπού» τόνισε ο Βουλευτής Θεσπρωτίας Νέας Δημοκρατίας, Βασίλης Γιόγιακας, μιλώντας στο Kontra. Πρόκειται για τροπολογία που κατέθεσε η κυβέρνηση για τις άδειες ειδικού σκοπού και προβλέπεται χαράτσι στο 50% στις αποδοχές των γονέων με άρρωστα από κορονοϊό παιδιά.

Επαναλάμβανε συνεχώς το γενικό αφήγημα ότι «εφαρμόζονται διατάξεις που εφαρμόζονταν και προ του ιού». Χάνοντας τα λόγια του προσπαθώντας να μπαλώσει την απίστευτη διάταξη της κυβέρνησης, ανέφερε πως «δεν πρόκειται για το 50%», ενώ έμπλεξε στη συζήτηση και την άδεια ασθενείας με τη δημοσιογράφο Αναστασία Γιάμαλη να επαναφέρει τη συζήτηση στην πραγματική της βάση.

Μάλιστα, ο γαλάζιος βουλευτής υποστήριξε πως η κυβέρνηση εν μέσω πανδημίας και ακρίβειας «έχει στηρίξει κάθε νοικοκυριό και με το παραπάνω».«Η κυβέρνηση έχει ένα καλό, έχει αφτιά ανοιχτά» κατέληξε...

 

thepressproject.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: