3.10.20

Εξηγήσεις για τα λεφτά σε αρνητές της μάσκας και συνομωσιολόγους...












...ζητά ο ΣΥΡΙΖΑ...
Απαντήσεις από τον κυβερνητικό εκπρόσωπο για τη χρηματοδότηση τοπικού καναλιού με εκπομπές, που δίνουν οδηγίες κατά της χρήσης μάσκας και κατά του εμβολιασμού θεωρόντας «κατασκεύασμα» την πανδημία, ζητά ο ΣΥΡΙΖΑ.

Όπως... γράφει σήμερα η «Εφ.Συν.», «εξωφρενικά επιχειρήματα φιλοξενήθηκαν στην εκπομπή με τίτλο "Κορονοϊός: νομική προστασία" της "Ερευνητικός Οργανισμός Ελλήνων" που αναμεταδίδει σε δημόσια συχνότητα ο τοπικός τηλεοπτικός σταθμός της Αλεξανδρούπολης, "Θράκη ΝΕΤ". Το τοπικό κανάλι επιχορηγήθηκε από την Λίστα Πέτσα με 10 χιλιάδες ευρώ».

Το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης επισημαίνει ότι «ο κ. Πέτσας χρηματοδότησε με δεκάδες χιλιάδες ευρώ από την καμπάνια "μένουμε ασφαλείς" κανάλι, το οποίο παρέχει σε εκπομπή του νομικές συμβουλές κατά της καραντίνας και της υποχρεωτικής μάσκας, που προωθεί την αυτοδικία και χαρακτηρίζει τον κορονοϊό και τις μάσκες «συνομωσία για να πεθάνουν 15.000 παιδιά και να φτιαχτεί ένα κιλό αδρενόχρωμα».


«Περιμένουμε από τον κ. Πέτσα να εξηγήσει στους πολίτες γιατί έδωσε δημόσιο χρήμα με πρόσχημα την πανδημία, σε αρνητές μάσκας και συνομωσιολόγους. Αν δεν μπορεί, ας μας εξηγήσει τουλάχιστον πως παράγεται το "αδρενόχρωμα"» καταλήγει η ανακοίνωση της Κουμουνδούρου.


Δεν υπάρχουν σχόλια: